Julianne Moore, rasfatata serii pe covorul rosu la Cannes. La cei 56 de ani, actrita a optat pentru o tinuta atragatoare

Ultimul update: Luni 22 Mai 2017 07:19
Data publicarii: Vineri 19 Mai 2017 08:56
Categorie: Entertainment

Un film in mare parte mut, care imbină scenele color cu cele alb-negru, a avut premiera la Cannes. Pelicula "Wonder-struck", creata de studiourile Amazon, intra in cursa pentru faimosul Palme D'Or.

Filmul cu Julianne Moore si Michele Williams in rolurile principale, dar care are in distributie si doi copii cu deficiente de auz, i-a impresionat pe critici.

Julianne Moore si Michelle Williams au fost rasfatatele serii pe covorul rosu. La 56 de ani, Moore si-a sfidat varsta intr-o rochie alba, decorata cu paiete si fulgi. Michelle Williams a ales o rochie lunga, in culori metalizate, care sa se potriveasca si cu parul blond-argintiu, tuns scurt.

Cele doua actrite joaca in "Wonder-struck", un film despre legatura bizara ce apare intre doi copii surdo-muti, o fetita si un baietel, care traiesc in Statele Unite, in perioade diferite. Amandoi pornesc pe drumul descoperirii.

Fetita vrea sa-si gaseasca idolul, o actrita interpretata de Julianne Moore. Baietelul isi pierde mama, interpretata de Michelle Williams, si tanjeste sa-si cunoasca tatal.

Pentru acest rol, Moore a fost nevoita sa invete limbajul semnelor si spune ca a fost o experienta extraordinara, la fel ca cea de-a patra colaborare cu regizorul Todd Hayes.

Julianne Moore, actrita: "Nu trebuie sa faci nimic in filmele lui Todd, face el totul pentru tine. Tot ce trebuie sa faci e sa intri in lumea lui."

Michelle Williams, in schimb, a fost entuziasmata ca a lucrat cu cei doi copii.

Cei doi copii din rolurile principale sunt la primul lor film.

La Cannes a avut proiectia si pelicula "Loveless", o critica intunecata a societatii ruse, sub semnatura regizorului Andrei Zviagintev.

Pe de alta parte, veterana filmului Vanessa Redgrave si-a prezentat documentarul "Sea Sorrow", despre criza migrantilor.

Cannes 2017. Aparitia Ministrului Culturii din Israel a starnit un val de controverse si ironii. Cum arata rochia. FOTO

Cannes 2017. Aparitia Ministrului Culturii din Israel a starnit un val de controverse si ironii. Cum arata rochia. FOTO

Atac cibernetic asupra serialului Game of Thrones

Hackerii, „pregătiți” să difuzeze ultimul episod din Game of Thrones

Se fac preselecții la Cluj, pentru "Românii au talent". Urmează alte 4 orașe mari

Logodnicul Serenei Williams este uimit de poftele acesteia din timpul sarcinii

emma stone

Actrițele cu cele mai mari încasări în ultimul an. Emma Stone conduce clasamentul

Green Sounds, festivalul care a transformat Herăstrăul într-o insula de distracţie

DiCaprio surprins alături de Kate Winslet în Saint Tropez