Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Julianne Moore, rasfatata serii pe covorul rosu la Cannes. La cei 56 de ani, actrita a optat pentru o tinuta atragatoare

Embed:

Un film in mare parte mut, care imbină scenele color cu cele alb-negru, a avut premiera la Cannes. Pelicula "Wonder-struck", creata de studiourile Amazon, intra in cursa pentru faimosul Palme D'Or.

Filmul cu Julianne Moore si Michele Williams in rolurile principale, dar care are in distributie si doi copii cu deficiente de auz, i-a impresionat pe critici.

Julianne Moore si Michelle Williams au fost rasfatatele serii pe covorul rosu. La 56 de ani, Moore si-a sfidat varsta intr-o rochie alba, decorata cu paiete si fulgi. Michelle Williams a ales o rochie lunga, in culori metalizate, care sa se potriveasca si cu parul blond-argintiu, tuns scurt.

Cele doua actrite joaca in "Wonder-struck", un film despre legatura bizara ce apare intre doi copii surdo-muti, o fetita si un baietel, care traiesc in Statele Unite, in perioade diferite. Amandoi pornesc pe drumul descoperirii.

Julianne Moore

Fetita vrea sa-si gaseasca idolul, o actrita interpretata de Julianne Moore. Baietelul isi pierde mama, interpretata de Michelle Williams, si tanjeste sa-si cunoasca tatal.

Pentru acest rol, Moore a fost nevoita sa invete limbajul semnelor si spune ca a fost o experienta extraordinara, la fel ca cea de-a patra colaborare cu regizorul Todd Hayes.

Julianne Moore

Julianne Moore, actrita: "Nu trebuie sa faci nimic in filmele lui Todd, face el totul pentru tine. Tot ce trebuie sa faci e sa intri in lumea lui."

Michelle Williams, in schimb, a fost entuziasmata ca a lucrat cu cei doi copii.

Cei doi copii din rolurile principale sunt la primul lor film.

La Cannes a avut proiectia si pelicula "Loveless", o critica intunecata a societatii ruse, sub semnatura regizorului Andrei Zviagintev.

Pe de alta parte, veterana filmului Vanessa Redgrave si-a prezentat documentarul "Sea Sorrow", despre criza migrantilor.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 19 Mai 2017
Citeste mai multe despre: Cannes, festival, filme, vedete,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed