Inca doua trupe confirmate la festivalul "I am the rocker": The New Thin Lizzy si Carcass

Carcass

Doua formatii si-au anuntat prezenta, in premiera, in Romania. Black Star Riders (The New Thin Lizzy) si Carcass vin la festivalul I AM THE ROCKER.

Astfel, Black Star Riders (The New Thin Lizzy) si Carcass se vor intalni pentru prima data cu fanii muzicii rock, iar alaturi de Dream Theater, Kamelot, Skindred, Myrath si Arkona vor forma un line-up demn de marile festivaluri din afara.

In plus, celebrul tobosar Mike Terrana se intoarce in Romania pentru a contribui la atmosfera incediara prin show-ul sau energic de rock’n’roll. Rock-ul romanesc va si el bine reprezentat de trupele Celelalte Cuvinte, Dirty Shirt, White Walls, Goodbye to Gravity si Breathelast.

Black Star Riders sau the New Thin Lizzy sunt o legenda vie a rock-ului, o formatie ce inglobeaza un sound si o atitudine care au inspirat generatii intregi de trupe. De exemplu, Metallica a tinut sa ii aduca un tribut prin cover-ul realizat la piesa “Whiskey in the Jar” a carei varianta originala apartine Thin Lizzy. Rockerii romani vor putea trai momente live extraordinare printre care si interpretarea unor piese care au schimbat traiectoria muzicii rock precum “Jailbreak” sau “The Boys are Back in Town”.

In afara repertoriului clasic marca Thin Lizzy, Black Star Riders va interpreta si piese de pe cele doua albume lansate pana acum, “All Hell Breaks Loose” (2013) si “Killer Instinct” (2015).

Citește și
Cosmar pe strada Mortii
“Cosmar pe Strada Mortii”. Concert "remember" anii '90 cu TAINE si ABIGAIL
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Carcass este trupa vizionara si inovativa, fiind pionera a genului grindcore si melodic death metal. Fondata in 1985, Carcass a experimentat in permanenta noi mixuri de rock si metal, ceea ce a condus practic la formarea unor noi subgenuri muzicale.

Desi au intrerupt activitatea in 1995, trupa a reluat-o in 2007, iar in 2013 au lansat un nou material, “Surgical Steel”, care a primit numeroase laude din partea publicului si criticilor de muzica.

Terrana Band ne va oferi o portie de rock’n’roll din anii ’60 – ’70, o perioada care l-a inspirat pe Mike in traseul muzical pe care avea sa il urmeze. Asadar, pe langa piesele sale proprii, Terrana band va oferi si un tur istoric al pietrelor de hotar din muzica rock, interpretand din repertoriul unor trupe precum Led Zeppelin sau Black Sabbath.

I AM THE ROCKER se anunta a fi cel mai interesant festival de rock-metal al verii. Evenimentul are loc in perioada 4-5 iulie 2015.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online, pe www.eventim.ro, la pretul de 220 de lei, iar in zilele evenimentului la cel de 250 de lei.

Phoenix Entertainment este unul dintre cei mai activi promoteri din Romania, avand in palmares sute de mii de spectatori primiti la zecile de concerte organizate: Slash, Metal All Stars, Jack White, Hugh Laurie, In Flames, Tarja Turunen, Dream Theater si multi altii.

@CristianMatei

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Concert Kempes. Fostul solist vocal de la Cargo isi lanseaza primul sau album solo,
Concert Kempes. Fostul solist vocal de la Cargo isi lanseaza primul sau album solo, "Regasire", pe 28 martie

Pentru toti cei care nu si-au pierdut credinta in rock-ul romanesc, pentru cei care inca vibreaza la sunetul motoarelor, pentru cei ce nu fac compromisuri, Kempes s-a intors!

“Cosmar pe Strada Mortii”. Concert
“Cosmar pe Strada Mortii”. Concert "remember" anii '90 cu TAINE si ABIGAIL

Pe 24 aprilie 2015, la Club Fabrica din Bucuresti, are loc un concert de rock metal, in spiritul anilor '90 din Romania.

Interviu cu Nicu Covaci si Moni Bordeianu despre rock, viata si prietenie. Liderul Phoenix:
Interviu cu Nicu Covaci si Moni Bordeianu despre rock, viata si prietenie. Liderul Phoenix: "Imi iubesc in primul rand tara"

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru StirileProTv.ro, doi dintre oamenii considerati "legende" ale muzicii romanesti, Nicu Covaci si Moni Bordeianu, vorbesc despre turneul care incepe in luna martie, despre amintiri si proiecte de viitor.

Dream Theater se intoarce in Romania, intr-un nou concert. Prima editie a festivalului
Dream Theater se intoarce in Romania, intr-un nou concert. Prima editie a festivalului "I am the rocker", la Romexpo

Phoenix Entertainment prezinta editia pilot a festivalului "I Am The Rocker", care va avea loc pe 4 si 5 iulie 2015 la Romexpo.

Recomandări
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate.
Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate. "Va exista un răspuns foarte dur"

O aliată a lui Vladimir Putin, a avertizat, marţi, că Rusia este gata să riposteze dacă activele sale îngheţate, de aproape 300 de miliarde de dolari, vor fi confiscate de Occident şi folosite pentru a ajuta Ucraina.

În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral.