Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Gimnastele romance in costumul Evei, acum si in Noua Zeelanda!

Corina, Claudia si Lavinia
Embed:

Au iscat vii controverse in 2002, dupa ce au pozat goale si au filmat in costumul Evei, la aparate. Acum, cosmarul se intoarce pentru Corina Ungureanu & Co.

Corina Ungureanu, Claudia Presecan si Lavinia Milosovici au facut furori la Federatia Romana de Gimnastica, dupa ce au pozat goale in publicatii pentru adulti.

Filmuletele in care Corina si Lavinia isi fac exercitiile la paralele si la sol au ajuns acum sa concureze la o competitie cu imagini sexy, care se numeste Ziua Mondiala Nud!

Concursul se defasoara in Noua Zeelanda, iar cel care va fi declarat castigator, in martie 2009, va primi 10.000 de dolari.

Cei care au intrat pe site-ul competitiei si au comentat au pareri impartite. Unii spun ca fetele ar trebui sa castige, altii ca ar trebui descalificate, pentru ca inca mai poarta chilotei. Cei mai multi cred ca Jocurile Olimpice ar fi mult mai vizionate daca gimnastele ar concura asa.

Corina neaga ca fetele ar fi cele care au trimis filmele la concurs.

 

Sursa: Libertatea, Data publicarii: 20 Februarie 2009
  • 13 Comenteaza

Comentarii(13)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61807365
 
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed