Gigi Ghinea, masterand in psihoterapie analitica, a publicat cea de-a patra carte: ”Hazardul si Iubirea danseaza impreuna”

Gigi Ghinea
Facebook.com

Gigi Ghinea, licentiata in psihologie si masterand in psihoterapie analitica, a publicat cea de-a patra carte, "Hazardul si Iubirea danseaza impreuna".

"A continua sa caut a insemnat pentru mine sa vreau sa traiesc. intotdeauna, indiferent de starile mele interioare legate de suferinta emotionala, eu am sperat ca voi gasi un raspuns, o solutie la orice fel de problema legata de existenta personala, un raspuns care sa ma ajute sa merg mai departe…

Cu alte cuvinte, incertitudinea existentiala – lipsa de sens - de multe ori transformata in confuzie totala, nu m-a doborat, ci dimpotriva. Curiozitatea de a cunoaste de a afla cauzele suferintei emotionale, dar si sensul si rostul vietii mele pe pamant, mi-a fost insasi motivatie de viata." spune Gigi Ghinea, in cartea "Hazardul si Iubirea danseaza impreuna".

Cartea este editata in colaborare cu Asociatia Money For Help si poate fi gasita deja online.

Gigi Ghinea este licentiata in psihologie, masterand in psihoterapie analitica si autoare a cartilor:

Citește și
Gigi Ghinea
Lansare de carte, Gigi Ghinea: "Suntem creati de acea putere divina care misca planetele"
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

- Iubirea care vindeca, 2012

- Respira, Iubeste si Taci, 2014

- Cum m-am vindecat de nefericire, 2015

Cunoscutul psiholog, autor de carti motivationale inspirationale, are deja multi admiratori pe Facebook si spune ca - prin cartile pe care le scrie - poate ajuta oamenii.

"Prin cartile pe care le scriu pot darui semenilor mei un alt gen de ajutor, ceva mai consistent, care se indreapta catre mult mai multi oameni, decat o puteam face lucrand cu pacienti in mod individual la cabinet.

Prin intermediul cartilor mele le pot comunica celor pe care-i iubesc – cititorilor mei – idei despre etapele de trecere, de evolutie si schimbare a perceptiei si viziunii mele despre viata, despre metodele personale descoperite in meditatie si respiratie, ca autodisciplina a mintii.

Prin aceste metode simple de purificare a mintii, intru in legatura cu Inteligenta divina care ne locuieste pe toti la fel, ca fiinte constiente de sinele colectiv, intr-o constiinta extinsa, comuna" - spune Gigi Ghinea.

Ea a inceput sa studieze psihologia dupa 1990 si a obtinut licenta in psihologie cu tema “Despre moarte”, iar masterul in psihoterapie analitica (C.G.Jung) cu o disertatie depre “Depresia care maturizeaza”.

Fragment din cartea "Hazardul si Iubirea danseaza impreuna":

"Continuu sa ma las sa curg in armonie cu propria natura - a mea e schimbatoare, imprevizibila, ca o apa ce curge printre obstacole, dar isi urmeaza cursul dificil in experiente de tot felul.

Odata trecute simt ca ma inalt din propriul efort de a ma desarvarsi ca spirit. In felul meu unic.

Si tu esti unic! Fii in armonie cu tine, cu propria natura, fii cel care ai fost menit sa fii. Caci numai inima ta stie ce nevoi are sufletul tau. Nimeni altcineva!

Am aflat toate astea curgand la vale, caci multa vreme in urma m-am impotrivit acestei ape, apa mea...

Sunt o apa ce trebuie sa se verse intr-un ocean al vietii fara sfarsit, viata noastra, a tuturor spiritelor din univers.".

Mai multe detalii sunt pe site-ul care distribuie cartea.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
"Respira, iubeste si taci". Psihologul Gigi Ghinea isi lanseaza cea de a treia carte la targul Gaudeamus 2014

Psihologul Gigi Ghinea isi lanseaza cea de a treia carte, "Respira, iubeste si taci", in cadrul Targului International de Carte Gaudeamus 2014, care are loc la Romexpo, in Bucuresti.

Lansare de carte, Gigi Ghinea:
Lansare de carte, Gigi Ghinea: "Suntem creati de acea putere divina care misca planetele"

Psihologul Gigi Ghinea va lansa pe 11 aprilie 2012, la Libraria Bastilia din Bucuresti, cea de-a doua carte a sa, "Iubire care vindeca".

Lansare de carte in Bucuresti, 11 aprilie.
Lansare de carte in Bucuresti, 11 aprilie. "Iubirea care vindeca", de psihologul Gigi Ghinea

Psihologul Gigi Ghinea isi lanseaza a doua carte, “Iubirea care vindeca”, miercuri, 11 aprilie, ora 18.00, in Bucuresti, la libraria Bastilia.

Recomandări
Ciolacu pretinde că inflația scade lunar în România, dar uită să spună că e la cel mai înalt nivel din UE
Ciolacu pretinde că inflația scade lunar în România, dar uită să spună că e la cel mai înalt nivel din UE

Marcel Ciolacu pretinde că inflația este pe un trend descendent în România, cu scăderi lunare. Totuși, țara noastră a rămas cu cea mai mare inflație din Europa, arată statisticile oficiale.

Marcel Boloș: „În ultimul an, agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă” dar „e loc de creștere”
Marcel Boloș: „În ultimul an, agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă” dar „e loc de creștere”

România are un rating suveran și o perspectivă stabilă economic, confirmată de agențiile internaționale de rating, „dar asta nu înseamnă că nu există loc de creștere”, afirmă ministrul Finanțelor, Marcel Boloș.

Zelenski îi trage de mânecă pe aliații NATO: „Ucraina are nevoie de cel puțin șapte sisteme de apărare antiaeriană Patriot”
Zelenski îi trage de mânecă pe aliații NATO: „Ucraina are nevoie de cel puțin șapte sisteme de apărare antiaeriană Patriot”

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, le-a spus liderilor din Alianța Nord-Atlantică (NATO) de ce ar avea nevoie țara sa pentru a putea face față atacurilor aeriene lansate fără oprire de armata Kremlinului.