”Everything Everywhere All At Once”, disponibil pe VOYO. Este filmul cu cele mai multe premii și nominalizări la Oscar 2023

Everything Everywhere All At Once
Pro TV

"Everything Everywhere All At Once”, filmul cu cele mai multe Premii Oscar 2023, poate fi vizionat acum online pe VOYO, singura platformă de streaming din România care îl difuzează.

Astfel, această producție de la Hollywood a câștigat nu mai puțin de 7 premii. 

De asemenea, Everything Everywhere All At Once” a condus în topul nominalizărilor la premiile Oscar 2023, cu 11 nominalizări.

Everything Everywhere All At Once, filmul cu cele mai multe nominalizări la Premiile Oscar 2023, a fost lansat pe VOYO, singura platformă de streaming din România care îl difuzează, chiar înainte de a fi disponibil în cinematografe. Este o nouă experiență de vizionare în avans oferită abonaților noștri. Pe VOYO găsești de fiecare dată cele mai vizionate emisiuni și seriale PRO TV cu 24 de ore sau chiar o săptămână înainte de difuzarea pe TV. Cele mai multe filme și seriale românești, peste 160 de titluri de la seria B.D. sau Toate pânzele sus până la noile sezoane Las Fierbinți și Clanul”, a spus Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

În acest film de comedie, arte marțiale, aventură și S.F., rolul principal este interpretat de actrița Michelle Yeoh, care sare prin multiversuri cu versiuni diferite ale ei.

Deja, actrița a fost premiată pentru acest rol, cel mai important până acum fiind Globul de Aur pentru cea mai bună actriță, fapt care îi face pe critici să creadă că vedeta malaeziană ar putea primi și un Oscar.

În vârstă de 60 de ani, în ”Everything Everywhere All At Once” ea o interpretează pe Evelyn Wang, o imigrantă chineză care deține o spălătorie falimentară.

La Globurile de Aur 2023, ea le-a învins pe actrițele Lesley Manville, Margot Robbie, Anya Taylor-Joy și Emma Thompson.

Michelle Yeoh a devenit un nume cunoscut pentru rolurile din filmele de acțiune din Hong Kong, în special cele în care a jucat alături de Jackie Chan, fiind celebră pentru faptul că ea și-a făcut singură multe dintre cascadorii.

Ulterior, ea a devenit cunoscută în rândul publicului occidental pentru rolurile din filmul ”James Bond Tomorrow Never Dies”, debutul ei la Hollywood, dar și drama ”Crouching Tiger, Hidden Dragon”, premiată cu Oscar.

Recent, ea a jucat în blockbusterele ”Crazy Rich Asians” și ”Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”.

Dacă va lua un Oscar, Michelle Yeoh va fi prima actriță asiatică deținătoare a acestui important premiu.

Ce scriu criticii de film din străinătate despre filmul ”Everything Everywhere All At Once”

Forbes: ”Este cel mai original film al anului și are o interpretare sfâșietoare a lui Ke Huy Quan (Short Round din Indiana Jones și Templul Blestematului) în rolul lui Waymond, soțul lui Evelyn. Filmul a devenit motorul care a dat rezultate la box-office.”

BBC: ”Ca niște nebuni încântători, în aparență, această extravaganță inventivă a echipei de regizori Danieli (Daniel Kwan și Daniel Scheinert) are un strat profund de sentimente familiale și o atracție emoțională bine meritată la final.”

Metro: ”Este cel mai strălucit banana-film din 2022, se ridică în mod clar la înălțimea titlului său. Michelle Yeoh dă clasă tuturor în rolul unui manager de spălătorie care călătorește în timp într-un multivers al nebuniei.”

Vox: ”Este absurd, sălbatic și minunat, și probabil că o să vă facă să plângeți.”

ABC News: ”Familia regizorilor Daniel și vedeta lor, Michelle Yeoh, transformă această comedie absurdă vizionară într-un vulcan de idei creative în plină erupție. Nu seamănă cu nimic din ce ați văzut vreodată.”

The Observer: ”Rezultatul poate că este un pic prea lung și întortocheat, dar m-a făcut să râd, să plâng și m-a pus pe gânduri ...”

London Evening Standard: ”Cu siguranță, una dintre cele mai bune comedii ale anului.”

Filmul ”Everything Everywhere All At Once” poate fi urmărit acum online, în România, pe VOYO.  

De asemenea, Gala Premiilor Oscar 2023 a fost difuzată EXCLUSIV în România pe platforma de streaming VOYO.  

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Steven Spielberg, către Denis Villeneuve: ”Dune 2 este unul dintre cele mai strălucite filme SF pe care le-am văzut”
Steven Spielberg, către Denis Villeneuve: ”Dune 2 este unul dintre cele mai strălucite filme SF pe care le-am văzut”

Steven Spielberg a avut numai cuvinte de laudă pentru filmul ”Dune: Partea a doua” în timp ce a stat de vorbă cu Denis Villeneuve în cel mai recent episod al podcastului "Director's Cut" al DGA.

Rihanna a întors toate privirile în California. Ce ținută a purtat la un eveniment caritabil | GALERIE FOTO
Rihanna a întors toate privirile în California. Ce ținută a purtat la un eveniment caritabil | GALERIE FOTO

Rihanna a întors toate privirile când și-a făcut apariția marți la un eveniment caritabil din West Hollywood, California, scrie Daily Mail.

Formația de blues-rock AXIS revine la București cu un concert de excepție, pentru promovarea albumului ”Electric Peace”
Formația de blues-rock AXIS revine la București cu un concert de excepție, pentru promovarea albumului ”Electric Peace”

Formația de blues-rock AXIS - formată din Silviu, Dejan şi Ranko - revine pe 30 martie 2024 la Bucureşti într-un concert de excepție la The PUB Universităţii!

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.