EUROVISION 2014. Romania si-a desemnat concurentul pe 1 martie. Asculta AICI piesele din finala nationala

eurovision 2014

EUROVISION 2014. Romania si-a desemnat participantul la EUROVISION 2014 pe data de 1 martie 2014. In cursa s-au inscris mai multe vedete, precum si fosti concurenti la Vocea Romaniei.

UPDATE Paula si Ovi vor reprezenta Romania la Eurovision 2014.

EUROVISION 2014 - 159 de piese au fost inscrise in cursa pentru desemnarea reprezentantului Romaniei la concursul EUROVISION 2014, insa noua au fost respinse pentru ca nu indeplineau toate conditiile din regulament.

Numararea si verificarea plicurilor continand melodiile trimise pentru Selectia Nationala s-a desfasurat luni, 17 februarie 2014, si marti, 18 februarie 2014, la sediul TVR, cand documentele au fost deschise si verificate in prezenta unui notar autorizat.

Perioada de inscrieri pentru etapa nationala a EUROVISION 2014 s-a incheiat vineri, 14 februarie 2014, la ora 20.00, pentru inscrierile expediate in plicuri si la ora 00.00, pentru cele trimise prin e-mail.

Citește și
Eurovision
TVR confirma participarea la Eurovision 2014 si va organiza selectia nationala pe 1 martie
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

EUROVISION 2014. Lista piese finaliste

Stefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Craciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, Renée Santana feat. Mike Diamondz, Paula si Ovi, Mirela Vaida Boureanu, The dAdA si The Zuralia Orchestra sunt cei pe care ii vom vedea pe scena Teatrului Sica Alexandrescu din Brasov, la finala nationala a concursului Eurovision 2014.

Tudor Turcu, VH2, Blaxy Girls, Dan Helciug, Anthony Icuagu, Jazzy Jo, Ozana Barabancea, Andrei Leonte, Cobzality feat. Matilda Pascal Cojocarita, Andreea Olariu, Alexandra Craescu, Cezar Dometi se numara printre cei care nu au trecut de preselectia desfasurata pe 19 si 20 februarie.

EUROVISION 2014. Lista concurentilor

Vedete, fosti concurenti la Vocea Romaniei, dar si multi compozitori straini - italieni, spanioli, greci, belgieni, norvegieni - spera sa reprezinte Romania la EUROVISION 2014, care va avea loc la Copenhaga, din luna mai. Cei care au trecut de verificarea dosarului intra la preselectie, miercuri si joi (19 si 20 februarie), cand juriul de specialitate va alege cel mult 12 piese pentru finala nationala.

VH2, Vizi Imre, Blaxy Girls, Dan Helciug, Stefan Stan, Paula si Ovi, Bere Gratis, Mirela Vaida, Naomi, Anthony Icuagu, Jazzy Jo, The Zuralia Orchestra, Orlando Ivan, Silvia Dumitrescu, Ozana Barabancea, Andrei Leonte, Cobzality feat. Matilda Pascal Cojocarita, Andreea Olariu, Renée Santana, Alexandra Craescu, Tudor Turcu, Cezar Dometi si alte nume devenite celebre in concursurile de talente se numara printre cei care ar putea fi vazuti pe scena EUROVISION 2014, daca piesele lor vor trece de preselectia din 19 si 20 februarie.

EUROVISION 2014 - Ce compozitori intra in competitie

In competitia EUROVISION 2014 intra si cateva compozitii semnate de vedete precum Smiley, Marius Moga si Cristian Faur. Melodia castigatoare va fi aleasa pe 1 martie, intr-un spectacol televizat, cu public, desfasurat la Teatrul Dramatic "Sica Alexandrescu" din Brasov.

"Anul acesta, pe 1 martie, pregatim un spectacol pe care noi ni-l dorim extraordinar: spectacolul lansarii grilelor de primavara ale TVR si finala in care alegem reprezentantul Romaniei pentru EUROVISION 2014. Pe 1 martie, acum 46 de ani, se lansa Cerbul de Aur, prima sa editie fiind la Brasov, la Teatrul Sica Alexandrescu. Avem toate motivele sa ne intoarcem la Brasov si va asteptam pe toti sa ne fiti alaturi!", a spus Liana Stanciu, sefa delegatiei Romaniei la EUROVISION 2014.

Pe site-ul oficial al competitiei, eurovision.tvr.ro, se gasesc toate informatiile despre EUROVISION 2014, dar si noutatile din tara si din strainatate pe subiectul Eurovision.

EUROVISION 2014 se va desfasura la Copenhaga, in Danamarca, in 6, 8 si 10 mai 2014. Romania va participa in cea de-a doua semifinala a concursului, cea din 8 mai 2014, alaturi de Norvegia, Israel, Georgia, Austria, Lituania, Polonia, Malta, Macedonia, Finlanda, Irlanda, Slovenia, Belarus, Grecia si Elvetia.

EUROVISION 2014. Asculta piesele din finala nationala

"Breathe" - Stefan Stan feat. Teddy K

 

 

"Daca tu iubesti", Naomy

"Despre mine si ea", Bere Gratis

"Fiorul iubirii", Silvia Dumitrescu

"Hardjock", Marcel Craciunescu

"Hearts Collide", Anca Florescu

"Kind of girl", Vizi Imre

"Letting go", Renée Santana feat. Mike Diamondz

"Miracle", Paula si Ovi

 

"One more time", Mirela Vaida Boureanu

 

"Unpredictable", The dAdA

"You know", The Zuralia Orchestra

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
Citește și...
Eurovision 2014: tarile care cumpara voturi risca o interdictie de participare de trei ani
Eurovision 2014: tarile care cumpara voturi risca o interdictie de participare de trei ani

Organizatorii Eurovision vor interzice participarea la acest eveniment pe o perioada de trei ani a tarilor care vor fi gasite vinovate de cumpararea de voturi.

TVR confirma participarea la Eurovision 2014 si va organiza selectia nationala pe 1 martie
TVR confirma participarea la Eurovision 2014 si va organiza selectia nationala pe 1 martie

Societatea Romana de Televiziune confirma participarea la Eurovision si in 2014, melodia care va reprezenta Romania la acest concurs european urmand sa fie aleasa in cadrul selectiei nationale ce se va desfasura pe 1 martie.

Eurovision 2014: Bulgaria si Serbia s-au retras din competitie
Eurovision 2014: Bulgaria si Serbia s-au retras din competitie

Bulgaria si Serbia au anuntat ca nu vor participa la editia de anul viitor a concursului Eurovision, invocand motivul constrangerilor financiare, informeaza news.sky.com.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Cătălin Cârstoiu organizează vineri seară o conferință de presă, în care răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate şi în care ar putea face şi un anunţ referitor la prezenţa în cursa electorală.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.