Electric Castle 2014, Jethro Tull si Lectia de violoncel cu Radu Beligan! Unde iesim in weekend:

Thievery Corporation

Concert Jethro Tull, Electric Castle 2014, Tori Amos la Arenele Romane, Bucharest Music Film Festival 2014 si The Biggest Rooftop Party in Town 2nd edition. DeBarbati iti face programul de weekend.

FILM

How To Train Your Dragon
Regie:Dean DeBlois
Distributie: Jay Baruchel, Kristen Wiig, America Ferrera

Dragonii si vikingii se intorc intr-o animatie spectaculoasa. Au trecut cinci ani de cand vikingii si dragonii traiesc in buna pace pe insula Berk. In timp ce prietenii lor se intrec in curse pe dragoni, Sughit si Stirbul sfarteca cerurile, calatorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Una din aventurile lor ii aduce la o pestera plina de dragoni salbatici condusi de un lider misterios, iar pacea este din nou pusa in pericol. Sughit si Stirbul trebuie iarasi sa lupte pentru ceea ce cred, dandu-si seama ca numai impreuna au puterea de a schimba o data pentru totdeauna viitorul oamenilor si-al dragonilor deopotriva.

TEATRU

VINERI

Dineu cu proşti - T. Naţional I.L.Caragiale, ora 20:00

Cu:
Horaţiu Mălăele
Ion Caramitru, Şerban Ionescu
Medeea Marinescu
Alexandru Bindea
Costina Ciuciulică
Dorin Andone, Tomi Cristin
Alexandru Georgescu

Regizor: Ion Caramitru

SAMBATA

Revizorul - Teatrul de Comedie, ora 19:00

Cu:

Ştefan Bănică, Horaţiu Mălăele
George Mihăiţă
Virginia Mirea
Delia Seceleanu
Şerban Georgevici
Gheorghe Dănilă
Valentin Teodosiu
Ion Chelaru, Vladimir Găitan
Eugen Racoţi
Florin Dobrovici, Petre Dinuliu
Dragoş Huluba, Bogdan Cotleţ
Ana Maria Lazăr
Bogdan Ghiţulescu
Alexandru Conovaru
George Grigore, Cuzin Toma

Regizor: Horaţiu Mălăele

DUMINICA

Lecţia de violoncel - Teatrul Metropolis, ora 16:00

Cu:
Radu Beligan
Lamia Beligan
Marius Manole
Tania Popa, Rodica Ionescu

Regizor: Felix Alexa

CONCERT

Jethro Tull - Sala Palatului

20 Iun ora 20:00 - 23:00

In aceasta vara, dupa concertele pe care le va sustine in Anglia si Cehia, trupa Jethro Tull revine in Romania! Legendara formatie revine in tara noastra impreuna cu Jan Anderson pentru a-i fascina din nou pe fani cu amestecul lor fermecator de hard rock, sonoritati folk si tente de blues. Concertul ce promoveaza noul album „Homo Erraticus” va avea loc pe 20 iunie la Sala Palatului din Bucuresti.

Pe langa celebrele hituri ale trupei, show-ul „Jethro Tull's IAN ANDERSON plays the best of JETHRO TULL” va cuprinde „Homo Erraticus”, o calatorie epica in panteonul Progressive Rock al stranietatii - potrivit declaratiei lui Anderson. Spectacolul va fi ilustrat si completat de elemente video si teatrale, menite sa „smulga o lacrima”, dupa cum spunea insusi sufletul trupei - Ian Anderson.

Electric Castle 2014

Cea de-a doua editie a Festivalului Electric Castle se va desfasura timp de 4 zile, in perioada 19-22 iunie 2014, la Castelul Banffy din Bontida, judetul Cluj, sub deviza „Bigger / Stronger / Better” – „Mai mare / Mai tare / Mai bun”, iar organizatorii anunta ca vor concerta peste o suta de artisti. Festivalul se extinde si cu o scena noua.

Tori Amos - Arenele Romane

19 Iun ora 20:00 - 23:00

Cu 8 nominalizari la premiile Grammy, Tori Amos este una dintre cele mai talentate artiste de pe scena internationala, stilul sau fiind greu de incadrat intr-un singur gen muzical. Piano rock, alternative rock, art pop, art rock, electronic, clasic, baroque pop sunt doar cateva dintre elementele care definesc identitatea sa artistica nascuta dintr-o colaborare fireasca intre pregatirea riguroasa in muzica clasica (vocea ei atinge registrul de mezzo soprana) si spirit inovator (ea fiind unul dintre putinii artisti de rock alternativ care au folosit pianul ca instrument principal). Interpreta, compozitoare si producatoare, Tori Amos este un muzician complet si complex care, conform revistei Rolling Stone, se inscrie printre primii 5 cei mai buni artisti live ai lumii, avand nu mai putin de 13 turnee internationale si peste 1.000 de concerte sustinute de-a lungul carierei!

Bucharest Music Film Festival 2014

De vineri, 20 iunie, de la ora 18:30, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti readuce muzica de calitate in mijlocul bucurestenilor, prin intermediul celui mai asteptat festival al lunii, Bucharest Music Film Festival. Special amenajata pentru acest eveniment, Piata George Enescu, generosul spatiu din vecinatatea Ateneului Roman, redevine o „gradina muzicala“, in perioada 20-29 iunie.

Ajuns la cea de-a IX-a editie, festivalul se reinventeaza, oferindu-le melomanilor un concept nou, mai atractiv si cu un program muzical diversificat. Daca in anii trecuti, muzica clasica era pionul principal, incepand din 2014, scena din fata Ateneului Roman va gazdui o serie de artisti, care reinterpreteaza opere clasice, oferindu-le o nuanta de contemporaneitate. De asemenea, pentru prima data, alaturi de dirijori si orchestre cu renume, vor urca pe scena si nume grele, venite din sferele rock, folk sau jazz.

La editia de anul acesta, vor sustine concerte inedite ansambluri de renume, precum Mercury Quartet, Orchestra Nationala Radio, Camerata Regala, Filarmonica George Enescu, Bucharest Jazz Orchestra, Spirit of Vienna Orchestra, Symphactory Orchestra, Romanian Radio Brass Quintet, Klasikvm Ensemble, SonoMania, Momentum Orchestra, cvartetele Capriccio, Subito, Artmusik, Grupul Vocal Acapella si Duo Cello Jaya.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu.

LEE BURRIDGE, Mahony, Alex Dutu, Minimeh - The Player - Summer Club

20 Iun ora 16:00 - 00:00

Lee Burridge, producator, DJ si label owner, unul dintre cele mai puternice nume de pe scena muzicii electronice internationale, cu alte cuvinte, se intoarce in Bucuresti pe data de 23 Noiembrie, pentru a aniversa 10 ani de Kristal Glam Club! Ocupand a 10-a pozitie in Resident Advisor`s Top 100 DJs si fiind constant un nume fruntas in topurile DJ Mag, artistul si-a format, de-a lungul a trei decenii, o cariera de succes, iar sutele de gig-uri alaturi de nume ca John Digweed, Craig Richards, Tobi Neumann, Steve Lawler, Matthew Dekay si multi altii, nu fac decat sa confirme prestigiul, talentul incomensurabil si dragostea fata de public, muzica si scena a acestuia.

Urbatlon - Stadionul National Arena

21 Iun ora 08:30 - 14:30

URBATLON 2014 se adreseaza tuturor iubitorilor de miscare ce indragesc sportul si aleg un stil de viata activ si sanatos, dar care vor sa petreaca si momente de neuitat, pline de adrenalina si de energie pozitiva. Pentru prima data in Romania, MPG propune un traseu de alergare, de 5 kilometri, combinat cu probe de atletism inedite care se vor desfasura in Parcul „Lia Manoliu”, pe mai multe portiuni ale Arenei Nationale.

Startul URBATLON 2014 se va da de pe aleea din fata intrarii principale in Arena Nationala. Aceasta prima editie a URBATLON va cuprinde in total 7 probe concepute de sponsorii evenimentului pentru a-ti testa forma fizica, dar si mobilitatea: Urban Cooler, Pasajul atletilor, Spectacol la inaltime, Blocaj in trafic, Labirintul, Asaltul Arenei, Move & Be Happy. Alergi, depasesti obstacole, sari, te cateri, urci, cobori, faci slalom si jonglezi cu obiecte. Pe scurt, traiesti momente intense si pline de adrenalina pe durata acestei curse fara egal!

Bucharest International Air Show - BIAS 2014 - Aeroportul International Bucuresti - Baneasa "Aurel Vlaicu"

21 Iun ora 10:00 - 14:00

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti va invita, si in 2014, la cel mai asteptat eveniment de acrobatie aeriana din Romania: Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition 2014.

Pentru ca BIAS 2013 a fost un spectacol impresionant (100 de piloti si parasutisti, 100 de aeronave si cam 100.000 de spectator), organizatorii si-au propus ca, la editia din acest an, sa pastreze aceleasi proportii grandioase, invitand echipe de acrobatie aeriana consacrate la nivel mondial, dar si echipe autohtone care vor face deliciul celor pasionatilor de aviatie. Se estimeaza o participare a publicului cel putin la fel de numeroasa ca in anul 2013 (peste 50.000 de spectatori).

The Biggest Rooftop Party in Town 2nd edition with: Tube&Berger, Noir, Nice7, Atapy - Auto Cobalcescu Splai

21 Iun ora 22:00 - 06:00

AllTimeClubbing organizeaza in 21 iunie a doua editie a celui mai mare rooftop party din Romania. “The Biggest Rooftop Party In Town” va avea loc pe acoperisul Centrului Auto Cobalcescu ( Showroom-ul Renault ) din Splaiul Unirii 311, o terasa cu o suprafata de 7000 mp si o capacitate de 10.000 persoane.

Artistii care vor mixa la pupitre sunt unii din cei mai renumiti DJ-i ai muzicii electronice din Germania, Danemarca, Italia si Romania: Tube & Berger, Noir, Nice7 si Atapy. Prima editie “The Biggest Rooftop Party in Town” a adunat aproape 3000 de iubitori ai muzicii electronice live.

Conceptul party-ului are la baza doua insight-uri valoroase pentru iubitorii de evenimente muzicale: explorarea spatiilor neconventionale urbane si invitarea unora dintre cei mai apreciati DJ-i de muzica electronica din diferite colturi ale lumii. “Muzica live a unor artisti apreciati in spatii nevonventionale- acesta e insight-ul care ne-a garantat succesul primei editii.

Harta acoperisurilor din Bucuresti care pot sustine un party de dimensiuni mari este destul de limitata, astfel incat gasirea unei astfel de locatii a fost o provocare grea, insa careia i-am raspuns cu brio. Artistii duc povestea mai departe si anunta una din cele mai spectaculoase seri din aceasta vara”, declara organizatorii evenimentului.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Taylor Swift a lansat un nou album, „The Tortured Poets Department
Taylor Swift a lansat un nou album, „The Tortured Poets Department", care ar face trimitere la un fost iubit

Noua regină a muzicii pop, cântăreaţa americană Taylor Swift, a lansat vineri un nou album, cel de-al 11-lea material discografic al fostei artiste country care a devenit un megastar şi care a spulberat record după record în ultimii ani, informează AFP.

Nicole Kidman va fi recompensată de American Film Institute cu un premiu pentru întreaga carieră. FOTO
Nicole Kidman va fi recompensată de American Film Institute cu un premiu pentru întreaga carieră. FOTO

Vedete de la Hollywood printre care Meryl Streep, Morgan Freeman, Naomi Watts şi Reese Witherspoon o vor celebra pe Nicole Kidman cu prilejul decernării Life Achievement Award.

O fană al lui Harry Styles a fost condamnată la închisoare, după ce i-a trimis 8.000 de felicitări în mai puțin de o lună
O fană al lui Harry Styles a fost condamnată la închisoare, după ce i-a trimis 8.000 de felicitări în mai puțin de o lună

Myra Carvalho, în vârstă de 35 de ani, a fost condamnată la 14 săptămâni de închisoare și a primit un ordin de restricție de 10 ani, pentru că l-a hărțuit pe Harry Styles.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.