Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Copiii internati intr-un spital din America, vizitati de cantareata Taylor Swift si prezentatorul de radio Ryan Seacrest

Embed:

Copiii internati intr-un spital din America au avut parte de o vizita hollywoodiana. Taylor Swift si prezentatorul de radio Ryan Seacrest au mers sa ii invete pe micutii bolnavi ce inseamna televiziunea.

Copiii care se afla la spitalul din Nashville au sansa sa devina star pentru o zi sau mai mult sa intalneasca vedetele de la Hollywood. Taylor Swift este prima dintre ele care a ajuns la deschiderea mini-studioului de televiziune, insa inventatorul proiectului Seacrest promite sa le aduca micutilor o bucurie si un star cat mai des.

Cantareata britanica a tinut un discurs in fata zecilor de oameni nerabdatori sa faca o poza sau sa primeasca un autograf de la artista, in care a laudat medicii si organizatorii evenimentului.

Acesta este cel de-al 10 lea studio pe care moderatorul il deschide. Fundatia lui Ryan Seacrest lupta in fiecare zi pentru a inspira tinerii sa-si urmeze visul in televiziune si radio.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 20 Martie 2016
Citeste mai multe despre: taylor swift, copii, spital,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed