Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Celebrul iluzionist Criss Angel, dus la spital de urgenta, dupa ce si-a pierdut cunostinta in timpul unei cascadorii. VIDEO

Criss Angel

Iluzionistul american Criss Angel a fost spitalizat de urgenta weekendul trecut, dupa ce si-a pierdut cunostinta in timpul unei cascadorii pe care o efectua in cadrul unui spectacol ce avea loc in Las Vegas,

Incidentul s-a produs la cateva minute dupa debutul acelui spectacol, intitulat ”Mindfreak Live!”, ce a avut loc vineri seara in sala de spectacole de la Luxor Hotel din Las Vegas.

Potrivit mai multor spectatori, care au fost citati de TMZ.com, Criss Angel se afla in acel moment suspendat in aer, cu capul in jos, legat de o franghie, in timp ce incerca sa se elibereze dintr-o camasa de forta cu legaturi duble. Dupa ce si-a pierdut cunostinta in timpul show-ului, iluzionistul a fost coborat de membrii echipei sale de productie si a fost transportat de urgenta la Spring Valley Hospital Medical Center.

Restul spectacolului a fost anulat, potrivit Las Vegas Review-Journal. Intr-un comunicat transmis revistei People, agentul de presa al lui Criss Angel a confirmat spitalizarea iluzionistului, care a fost insa externat dupa doar cateva ore. Acelasi agent de presa a precizat ca iluzionistul american a efectuat o serie de teste medicale suplimentare, sambata.

Potrivit postului de televiziune KTNV Channel 13 din Las Vegas, iluzionistul Criss Angel a revenit pe scena, sambata seara, si a efectuat cu succes aceeasi cascadorie.

 

Sursa: News.ro, Data publicarii: 13 Martie 2017
Citeste mai multe despre: criss angel, iluzionist, incidente,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed