Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Cele mai tari momente de la ROMANII AU TALENT. Concurentii pe care Mihaela Radulescu i-a trimis direct in semifinala

Romanii au Talent editia 3, sezonul 6

Sambata seara a avut loc editia a treia din noul sezon de la "Romanii au talent". Ca de fiecare data, juratii au fost impresionati si cuceriti de cativa concurenti extrem de talentati.

Printre numerele care i-au cucerit pe jurati a fost cel al Nadiei Budurusi, care a demonstrat ca dansul la bara poate fi mai mult decat un numar de striptease. A intrat pe scena purtand o tinuta eleganta, iar ce a urmat e un adevarat spectacol.

 

 


Romanii au talent 2016: Nadia Budurusi - Pole Dance pe vocearomaniei.protv.ro

Marius Gheorghiu este unul dintre concurentii care au ales sa puna in scena o reprezentatie memorabila. Barbatul si-a propus sa atraga atentia tuturor si a reusit. Dornic sa protesteze impotriva prezentei asistentelor TV care apar pe micile ecrane, barbatul si-a facut aparitie pe scena intr-un halat de culoare neagra, in timp ce in fata juratilor a fost asezat cu grija un obiect acoperit de un material de aceeasi culoare.

Marius Gheorghiu Romanii au talent

 

 

Numarul acrobatilor Cris&Lory a cucerit-o pe Mihaela Radulescu. Jurata chiar a intrebat, in gluma, daca partenera de dans este si partenera acrobatului. Cei doi au impresionat nu doar cu corpurile foarte bine lucrare, ci si cu un numar de acrobatie impecabil. Mihaela Radulescu a luat decizia care le-a schimbat soarta in show. Aceasta i-a trimis direct in semfinala showului.


Romanii au talent 2016: Duo Cris Lory - Dans acrobatic pe vocearomaniei.protv.ro

Eduard Stoica, un pusti de doar 9 ani, a facut senzatie dupa ce a interpretat piesa "House of the Rising Sun"

 


Romanii au talent 2016: Eduard Stoica - Interpreteaza piesa House of the Rising Sun pe vocearomaniei.protv.ro

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 5 Martie 2016
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed