"Am slabit 10 kilograme". INTERVIU: Catalin Morosanu povesteste ce l-a speriat atat de tare incat a vrut sa plece acasa

×
Codul embed a fost copiat

"Experienta: "Sunt celebru, scoate-ma de aici" m-a schimbat si m-a facut sa-mi dau seama care sunt cele mai importante lucruri in viata".

Iata cum gandeste acum Catalin Morosanu, ales de telespectatorii PRO TV Regele Junglei, la sfarsitul celor 21 de zile petrecute in Africa. Luptatorul K1 spune insa ca nu ar mai repeta experienta, deoarece acum stie ce l-ar astepta.

Reporter: Ce inseamna pentru tine sa fii Regele Junglei?

Catalin Morosanu: Senzatia mea este una de usurare, ca am trecut prin atatea momente grele. Am slabit zece kilograme, sunt un Rege al Junglei plouat si trecut prin toate nebuniile. A fost o experienta. Eu care sunt luptator si sunt obisnuit cu antrenamentele... acolo era foarte greu. Ma simt rege pentru ca m-a votat publicul, desi ma asteptam sa castige Dorian. Daca nu era publicul, eu nu eram Regele Junglei.

Reporter: Cum te-a schimbat aceasta experienta?

Citește și
Sunt celebru
"Sunt celebru, scoate-ma de aici!" Pacha Man nu a mai rezistat fara tigari si a parasit tabara din jungla
Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”

Catalin Morosanu: M-a schimbat foarte mult. Am realizat multe cand stateam in frig si ploaie. Am stat si am analizat care lucruri sunt mai importante in viata. Noi, care alergam dupa lucruri efemere, bani, am ajuns sa ma gandesc la familie. Cand trupul iti este epuizat, iese la suprafata spiritul omului.

Reporter: De ce anume ti-a fost cel mai frica in jungla?

Catalin Morosanu: Prima data de proba cu ingropat de viu. Exact senzatia aia psihica ca gata, nu mai ai ce sa faci. A fost un moment foarte greu. Uiti ca esti in direct... Am avut un moment cand am vrut sa plec. De natura umana mi-a fost cel mai mult frica si dezamagirea ca unele persoane nu sunt asa cum arata.

Reporter: Ce faci mai departe cu hit-ul asta? Da-te de pe cucul meu..

Catalin Morosanu: Ruby, in momentul de fata, compune o piesa "Lasa cucul in pace", fara misto. Saptamana asta filmam un videoclip si vrem sa il lansam pe piata. Nu se poate frate, trebuie sa fie un hit. Ruby mi-a promis ca o sa faca un hit foarte tare.

Reporter: Ce o sa faci cand o sa ajungi acasa?

Catalin Morosanu: In avion, acum, am mancat ca porcul. Tot e gaseam in cale. Tot, tot. Acum imi doresc sa petrec mai mult timp cu fetita mea.

Reporter: Le-ai adus vreun suvenir din Africa?

Catalin Morosanu: Un rucsac de dulciuri.

Reporter: Ai repeta experienta?

Catalin Morosanu: Nu as vrea sa mai repet aceasta experienta. As lua-o de la capat, doar ca sa ajung la concluzia asta. Imi place viata mea, imi place sa ma bat... dar acolo nu vreau sa mai merg, in jungla.

Citeste si: "Sunt celebru, scoate-ma de aici": Catalin Morosanu a fost desemnat "Regele Junglei". Cine a terminat pe locul doi

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
"Sunt celebru, scoate-ma de aici": Catalin Morosanu a fost desemnat "Regele Junglei". Cine a terminat pe locul doi

S-a decis Regele Junglei duminica seara, la cel mai vizionat reality show din Romania, "Sunt celebru, scoate-ma de aici".
 

"Sunt celebru, scoate-ma de aici!" Pacha Man nu a mai rezistat fara tigari si a parasit tabara din jungla

Vedetele din jungla au avut parte de noi provocari la reality-show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici". Dorian, Ruby, Morosanu si Elena Merisoreanu au fost votati de telespectatori si s-au confruntat cu proba "invarte sticla".

Catalin Morosanu,
Catalin Morosanu, "Moartea din Carpati", a fost desemnat sef al organizatiei de tineret PDL Iasi

Luptatorul de K1 Catalin Morosanu a fost desemnat seful organizatiei de tineret a filialei judetene a PDL Iasi.

Recomandări
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct

Unul dintre principalii aliați europeni ai Ucrainei a declarat că ar putea cumpăra sisteme de apărare antiaeriană Patriot, fabricate în SUA, din alte țări pentru a le trimite în Ucraina.

 

Scandal cu iz electoral. Un candidat la o primărie din Sibiu a fost bătut cu biciul de fratele edilului | VIDEO
Scandal cu iz electoral. Un candidat la o primărie din Sibiu a fost bătut cu biciul de fratele edilului | VIDEO

Scandal uriaș în localitatea Brădeni din juțelul Sibiu, după ce Dan Braga, candidatul PSD la primărie, a filmat în curțile familiei actualului edil, fără să-i ceară acordul acestuia.

România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje de venit între săraci și bogați
România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje de venit între săraci și bogați

România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat.