Bucharest Photo Week 2015, BikeFest 2015, BalKaniK, Festivalul Enescu + cluburile se reintorc in Bucuresti: Ce program avem i

weekend2

Cluburile mustesc de petreceri inca de joi, festivaluri pentru toate gusturile in Bucuresti si cele mai noi filme invadeaza cinematografele. De ce sa stai in casa in weekend?

VandalList.com lanseaza radioul online Vsound!

Link eveniment aici

Imagineaza-ti ca de acum toate trackurile tale preferate sunt aranjate si ordonate armonios in playlistul perfect. Tot ce ai de facut e sa dai PLAY! E ca si cum ai avea un buton de stari bune. Il poti activa oricand cu un click pe theVandalList.com. Iar daca vrei o mostra de muzica buna si de libertate, vino sa rezonezi cu gasca vandalilor intelepti!

Vandalizam impreuna conceptul de Party!
Te asteptam joi, 10 septembrie, in Club Control, incepand cu ora 6 seara!

Citește și
Hanul cu Tei se vinde cu 1,6 milioane€. Clădirea, cumpărată de Ilie Dumitrescu în 2004

Dj Hefe se alatura grupului de rebeli care omagiaza muzica buna. Facem C.T.C.-ul cu Vlad Dobrescu, artistul care ne poarta, cu selectia lui, in istoria muzicii underground de calitate.
Deliciile celui mai cool grup de spirite libere din Bucuresti continua cu un Workshop de tatuaje sustinut de Machina Electrica. Si asta nu e tot!

Ne vedem pe 10 septembrie la Club Control!

We jammin'! We roll on Vsound.

vsound

CONCERTE

Jazz troubadours - Les Poissons Voyageurs

Vineri, 11 septembrie, 20:00, GradinAcuarela deschide portile trubadurilor jazz din Franta si Quebec: LES POISSONS VOYAGEURS.„Pestii calatori” ne invita sa cantam, sa radem si sa dansam impreuna cu ei pe cantecele cu influente swing american, jazz manouche, gypsy jazz, balade rusesti si napolitane.

Reopening Tribute - FreeStay

Parte din toate serile minunate pe care le-am petrecut in TRIBUTE au ceva in comun, dar, nu, nu e faptul ca am petrecut pana cand soarele a iesit pe Calea Victoriei sau ca am baut putin peste masura de veselie sau ca am cantat pana ne-am pierdut vocea, ci sunt toate trei, pentru ca de fiecare data cand FreeStay a urcat pe scena TRIBUTE, toate cele de mai sus si multe altele s-au intamplat.

Astfel, incheiem sezonul cu FreeStay, pentru ca vrem sa ramai cu o noua poveste de spus care sa te tina toata vara. Ne vedem in septembrie!

Acoustic Garden cu Oana Maria Sirbu & Band - Music Under The Tree

Pe Terasa Orasului cu Chef de Viata te bucuri de muzica buna, live si plina de emotie. Acoustic Garden – music under the tree, este un proiect de vara Beraria H. Am ales cativa oameni plini cu chef de viata si i-am rugat sa ne arate tot ce au mai bun. Abordand toate genurile muzicale si cu reorchestrari interesante, voci deosebite si instrumentisti excelenti te cheama pe malul lacului sa simti muzica.

 

PETRECERI

In Cerc - Ufe & Charlie Boy

Ce a nascut din pasiunea dansului sub cerul liber face loc pentru spatiul care va va gazdui in sezonul rece. Vineri, 11 septembrie, este ultima serata urbana de vara, cu dans de zi si de seara pe terasa Colectiv, dar fiti fara grija, cat timp vremea tine cu noi lasam sezatoarea afara insa mutam actiunea inauntru

foto weekwend

Rokolectiv - Shape

Rokolectiv presents a weekend dedicated to SHAPE, one of the most ambitious European platforms for innovative music and audiovisual art. On 11th and 12th of September, the former thermal power station of Halele Carol will resonate to a wide range of sound performances & DJ sets supported by site-specific visual outputs..

Gobling Grand Reopening

Dupa 7 sezoane de petreceri de neuitat, Goblin a facut o pirueta si a imbracat haine nou-noute.

Cu muzica voastra de suflet si cocktail-urile noastre preferate, vrem sa ducem legenda mai departe.

Teddy Bear - Last Rooftop of the summer

Credeai ca s-a terminat vara, nu-i asa? Ca s-a dus vremea cocktailurilor ciocnite la apus, a beat-urilor cu aroma de soare si a zilelor de concediu?

Mai gandeste-te! Sambata, 12 septembrie, urcam pe acoperisul cladirii de birouri pentru ultimul rooftop party al verii!

2 Ani de Colectiv - Golan, Yaroslav, Tomma Alistar, Sick Carantino

Stapaniti de dorinte puternice si pasiune pentru viata urbana din Bucuresti am reinsufletit una dintre incaperile fostei fabrici de tenisi Pionierul, la cateva minute de centrul nervos al orasului. Doi ani mai tarziu, aici isi gasesc refugiu, in fiecare weekend, cele mai variate evenimente din oras: indie, hip hop, reggae, house, rock, experimental, electro, dnb, trip hop, jazz, dub step etc.


FESTIVALURI

Festivalul George Enescu 2015

Editia a XXII-a a Festivalului International George Enescu va avea loc intre 30 august si 20 septembrie 2015, la Sala Palatului si Ateneul Roman din Bucuresti si va gazdui 58 de concerte in sali, precum si multe alte evenimente in aer liber, in cadrul ”Pietei Festivalului si a ”Bucurestiului Creativ”.

VEZI aici programul complet

BalKaniK Festival 2015

Cea de-a cincea editie Balkanik Festival se va desfasura pe 11, 12 si 13 septembrie, la Gradina Uranus si The Ark.

Anul acesta, cea de-a doua locatie va fi The Ark, in traducere libera afterparty-uri explozive pana in zori, un mix de stiluri mai extins, proiectii de filme si numeroase expozitii de pictura si fotografie.

Bucharest Photo Week 2015

foto weekwend

BikeFest 2015

Te provocam sa participi la BikeFest 2015, UN FESTIVAL PENTRU EROUL DIN TINE! BikeFest este un eveniment despre biciclistii pentru care ziua incepe cu bicicleta si se termina tot cu ea, pentru care « pe doua roti » inseamna un stil de viata.
 


 

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Citește și...
Cum va petrece familia regală britanică Paștele. Prezența prințesei Kate la ceremonie, încă sub semnul întrebării
Cum va petrece familia regală britanică Paștele. Prezența prințesei Kate la ceremonie, încă sub semnul întrebării

Kate, prințesă de Wales, ar putea reveni la îndatoririle regale până la Paște. Soția lui William se află încă în perioada de recuperare după operația abdominală suferită în luna ianuarie.

 

Steve Harley a murit. Starul rock s-a stins din viață la 73 de ani
Steve Harley a murit. Starul rock s-a stins din viață la 73 de ani

Steve Harley, solistul trupei britanice de glam rock Cockney Rebel a murit la vârsta de 73 de ani.

 

Nicki Minaj va cânta pentru prima dată în România. Unde și când va avea loc concertul VIDEO
Nicki Minaj va cânta pentru prima dată în România. Unde și când va avea loc concertul VIDEO

Superstarul internaţional Nicki Minaj va cânta pentru prima dată în România, la SAGA Festival care are loc între 5 şi 7 iulie la Romaero, anunţă organizatorii.

 

Recomandări
Arma NATO care va tranzita România pentru a ajunge în Ucraina. MApN îi va asigura combustibilul
Arma NATO care va tranzita România pentru a ajunge în Ucraina. MApN îi va asigura combustibilul

Între timp, apărarea Ucrainei suferă din cauza stocurilor tot mai mici de muniție. Un ajutor substanțial este pe drum din Finlanda, stat care a aderat la NATO anul trecut.

PSD și PNL s-au înțeles: Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei
PSD și PNL s-au înțeles: Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei

După aproape aproape ore de discuții, coliția de Guvernare a decis luni seară că medicul Cătălin Cîrstoiu este candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei.

Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri
Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri

Peste 1.900 de primării ar fi putut să ia bani europeni prin PNRR pentru înființarea așa-numitelor centre de colectare cu aport voluntar.