Billy Idol: Inca ma lupt cu dependenta de droguri

Billy Idol

Cantaretul englez Billy Idol, care se pregateste sa lanseze un nou album, a recunoscut ca inca se lupta cu dependenta de droguri. El povesteste intr-o carte de memorii despre dificultatea de a renunta la stupefiante, potrivit contactmusic.com.

Billy Idol, in varsta de 58 de ani, a vorbit intr-un interviu pentru New York Daily News despre dependenta sa de droguri si modul in care incearca sa renunte la folosirea acestor substante.

"Nu sunt curat, in mod clar nu sunt curat. Nu mai folosesc droguri asa mult si incerc sa nu exagerez", a spus Idol, care a vorbit despre experienta sa cu drogurile intr-o autobiografie intitulata "Dancing with Myself", in care le prezinta fanilor lupta sa cu dependenta si le arata ca este un om cu probleme ca oricare altul. "Sunt protagonistul cartii mele, dar nu sunt eroul ei. Ca toata lumea, sunt doar un om care se lupta sa reuseasca", a mai spus rockerul britanic referitor la cartea pe care o va lansa curand.

Billy Idol isi va lansa luna aceasta cel de-al optulea album de studio, primul material original din 2005, cand a lansat "Devil's Playground".

Noul album al cantaretului britanic se va intitula "Kings and Queens of the Underground" si include 11 piese. Primul single de pe noul disc poarta titlul "Can't Break Me Down" si este deja disponibil pentru descarcare de pe site-ul rockerului britanic. Billy Idol isi va promova noul album de studio prin intermediul unui turneu european care va debuta in luna noiembrie si va include concerte in Marea Britanie, Germania si Italia.

Citește și
Steven Tyler
Steven Tyler scrie a doua carte autobiografică
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Billy Idol a fost unul dintre primele staruri lansate de MTV si se afla pe locul 55 in topul VH1 al celor mai sexy 100 de artisti din intreaga lume. A renuntat la cursurile Universitatii Sussex dupa numai un an. Este vegetarian si, se pare, predispus accidentelor. in timpul filmarilor pentru videoclipul "Eyes without a Face", a ramas temporar fara vedere, din cauza supraincalzirii lentilelor sale de contact de la lumina reflectoarelor din studio. Similar, la filmarile pentru "Craddle of Love", a fost paralizat de la brau in jos ca urmare a unui accident serios de motocicleta.

"Rebel Yell", cea mai cunoscuta piesa a sa, i-a fost inspirata de o petrecere data de colegii de la The Rolling Stones (Mick Jagger, in casa lui Ronnie Wood).

Membru al trupei Bromley Contingent, fan al grupului Sex Pistols, Billy Idol a fost solistul popularei formatii britanice de punk Generatia X, din 1976 pana la destramarea acesteia, in 1981. Apoi a decis sa-si incerce norocul in SUA, moment in care a inceput sa colaboreze cu chitaristul Steve Stevens, initiind un parteneriat muzical important, in urma caruia au aparut hituri precum "Rebel Yell", "White Wedding", "Dancing With Myself", "Flesh For Fantasy", "Hot In the City", "Eyes Without A Face" si "Cradle of Love".

Cantaretul, care a mai concertat in Romania in 2006, a sustinut recent un spectacol la Bucuresti, pe 29 iunie, si un altul la Cluj-Napoca, pe 30 iunie.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Cum s-a vazut concertul lui Billy Idol din Capitala.
Cum s-a vazut concertul lui Billy Idol din Capitala. "Daca as avea ocazia, as invita Bucurestiul la dans"

Cine nu a dansat macar o data in viata pe muzica lui Billy Idol sau nu a fredonat macar unul din hiturile acestuia a avut ocazia duminica seara sa recupereze timpul pierdut.

Steven Tyler scrie a doua carte autobiografică
Steven Tyler scrie a doua carte autobiografică

În 2009, Steven Tyler, solistul trupei rock Aerosmith va publica un volum de memorii. Muzicianul, în vârstă de 60 de ani, este cunoscut pentru problemele pe care le are cu drogurile, iar în 2006 a dezvăluit că în 2003 a fost diagnosticat cu hepatita C.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei.