Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

"Batman vs Superman", din 25 martie in cinematografele din Romania. Promisiunea lui Ben Affleck pentru fani

Embed:

 Ben Affleck si Henry Cavill au fost asaltati de fani si jurnalisti, la premiera de gala a noului film Batman vs Superman- Zorii Dreptatii, care a avut loc la New York.

Pelicula ii pune fata in fata pe doi dintre cei mai iubiti super eroi de la Hollywood si are un buget urias, de peste 400 de milioane de dolari. In aceste conditii , spun criticii, filmul este sortit sa aiba succes la box office.

"Greul" cade pe umerii lui Ben Affleck, actorul care preia costumul celebrului Batman de la Christian Bale, protagonistul ultimelor trei filme din serie.

Ben Affleck spera ca prestatia sa ii va multumi pe fanii super-eroului si ca le va risipi temerile celor care si-au exprimat nemultumirea fata de distribuirea sa in rol, anuntata acum aproape 3 ani.

BEN AFFLECK , ACTOR: "Simt o responsabilitate fata de fani, fata de spectatorii din toata lumea si sunt onorat sa pot continua traditia unor oameni talentati, precum Christian Bale sau Christopher Nolan. Cred ca filmul nostru este un pic diferit, insa contine esenta povestilor cu Batman de pana acum. Cred in succesul lui si cred ca oamenilor le va placea".

Starul de 43 de ani recunoaste ca i-a fost destul de greu sa intre in costumul personajului, la propriu, si ca antrenamentele fizice au fost extrem de solicitante.

BEN AFFLECK, ACTOR: "Trebuia sa fiu la sala la 6 dimineata in fiecare zi, in conditiile in care nu sunt o fire prea sportiva si nu eram obisnuit cu un asemenea program. Insa fanii se asteapta ca, daca interpretezi un super-erou, trebuie sa arati ca un super-erou".

Actorul britanic Henry Cavill il interpreteaza pe rivalul sau din film, Superman. Se poate lauda cu ceva experienta , avand in vedere ca l-a interpretat pe Superman si acum 3 ani, in filmul "Man of Steel: Eroul". Din distributie mai fac parte Jesse Eisenberg, Amy Adams si Diane Lane.

HENERY CAVILL, ACTOR: "Nu trebuie sa le dai sfaturi unor actori de asemenea calibru. Ii lasi sa joace asa cum stiu. Probabil ca ei ar trebui sa imi dea mie sugestii despre cum sa-mi imbunatatesc prestatia".

In filmul regizat de Zack Snyder ii vedem pe Batman si Superman pentru prima data impreuna intr-o confruntare pe viata si pe moarte. In acest timp, raufacatorii condusi de Lex Luthor pun la cale un plan care va ameninta siguranta intregii planete. Aflati deznodamantul povestii - din 25 martie, cand filmul apare si la cinematografele din Romania.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 21 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Ben Affleck, Batman, Superman,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed