Anunt oficial: Juriul "Vocea Romaniei" e complet. Cine este al patrulea jurat

Vocea Romaniei

"Vocea Romaniei" este din nou in formula completa. Loredana, Smiley si Marius Moga vor fi colegi, din toamna, cu Tudor Chirila. DOAR VOCEA CONTEAZA.

Pentru a patra oara, "Vocea Romaniei", adevarata competitie a vocilor, va aduce zeci de romani talentati in fata telespectatorilor, la ProTV. Cel mai puternic show de televiziune, asa cum o arata si audientele inregistrate in editiile precedente, confirma juriul care va selecta castigatorul din acest an. Loredana, Marius Moga si Smiley vor porni in cautarea celei mai spectaculoase voci, impreuna cu Tudor Chirila, care se va alatura echipei de antrenori ce pornesc in misiunea de a gasi Vocea Romaniei. Pavel Bartos va fi gazda care da savoare show-ului si in sezonul 4 difuzat in aceasta toamna.

Tudor Chirila este cunoscut publicului roman drept artistul polivalent - actor, solist vocal si compozitor. Tudor este un spirit liber, cu o personalitate creativa si versatila. Vocalist al formatiilor "Vama Veche" si, ulterior, "Vama", Tudor are o cariera de peste 18 ani in muzica, timp in care a compus peste 80 de cantece. Artistul intregeste echipa antrenorilor "Vocea Romaniei" prin dinamismul si efervescenta sa. Tudor este o personalitate complexa, creatoare de povesti: muzicale, teatrale, cinematografice si literare.

"De-a lungul timpului am refuzat multe oferte in televiziune. Mi s-au propus diferite formate, dar nu reuseam deloc sa ma imaginez in postura de TV host. Actor si cantaret e cateodata chiar prea mult. Cu atat mai legitima devine intrebarea: - De ce Vocea Romaniei? Pentru ca imi place ideea ca as putea sa impartasesc cate ceva din experienta mea unor oameni care vor sa reuseasca in muzica. In viata mea am invatat multe și pe gratis de la oameni generosi. In al doilea rând sper ca prezenta mea in acest show va aduce mai mult in atentia publicului muzica pop-rock, care in momentul de fata nu beneficiaza de expunerea pe care o merita. Mi-as dori sa gasesc voci pe care sa le conving sa cante rock, sa se exprime rock sau pop-rock. Cred ca in muzica rock exista multa energie ai libertate si cred ca Vocea si concurentii din echipa mea le-ar putea aduce oamenilor aminte de asta. Cand spun rock ma gandesc la o plaja mai larga de genuri: blues, jazz, funk. Este vorba despre atitudine: Frank Sinatra este rock pentru mine. Gil Dobrica, la fel. Vocea Romaniei trebuie sa fie rock. Libera, puternica, sexy", declara Tudor Chirila.

"Toamna trecuta l-am invitat pe Tudor sa cantam impreuna la Sala Palatului si la repetitii mi-a urat sa castig Vocea Romaniei. Anul asta, va avea el sansa sa fie castigatorul celui mai tare talent show muzical. Cred ca aveam nevoie de talentul si profesionalismul lui si ii urez bun venit in echipa. Dar anul asta eu castig! Vorba lui", a declarat Loredana.

Citește și
Suor Cristina Scuccia
Calugarita siciliana de 25 de ani a castigat Vocea Italiei. Ce a cerut sora Cristina publicului dupa ce a aflat rezultatul
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

Si Smiley ii ureaza bun venit lui Tudor in echipa: "In echipa lui Tudor vor veni voci pe care doar el le poate descoperi, acoperind in acest fel un segment nou de talente. Este un adversar redutabil, sunt convins ca-si va construi o echipa foarte puternica si va aduce un mare plus competitiei."

"Eu il stiu de 'La Radio', credeam ca are doar '18 ani', i se mai spune 'Zmeul', pentru ca nu-i usor sa mergi 'Pe sarma' atatia ani prin industria asta, de aceea il inteleg cand zice cateodata 'Nu am chef azi'! Ma bucur ca am ramas alaturi de Smiley si Loredana pe care ii respect, si ca am ocazia sa lucrez cu un om talentat pe atat de multe planuri cum e Tudor Chirila ! Tudor, bine ai venit in gasca noastra! La noi, Vocea e in continuare factorul decisiv", completeaza Marius Moga.

"Vocea Romaniei" este emisiunea care a atins recorduri de audienta in editiile precedente. Show-ul a obtinut rezultate record la ProTV inca de la primul sezon, iar succesul a fost din ce in ce mai mare: 8,5 rating si 26% share in anul 2011, 12 rating si 26,4% share in 2012 si 13,2 rating si 30,5% share in 2013. Datele au fost oferite pentru publicul comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani.

Dupa ce, timp de trei sezoane, a tinut milioane de romani in fata televizoarelor, adevarata competitie a vocilor continua. Editia a patra "Vocea Romaniei" invita participantii sa se inscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase din Romania. Caravana "Vocea Romaniei" a trecut prin Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Bucuresti si va ajunge pe 13 iulie la Constanta.

Ultimul oras in care Caravana "Vocea Romaniei" va cauta noi talente va fi Constanta. Pe 13 iulie, constantenii sunt asteptati la preselectii, pentru a demonstra ca ei au cele mai bune voci din tara.

"The Voice" este un format international cu o popularitate imensa, care a castigat in ultimul an mai multe premii importante precum Prime Time Emmy Award (Outstanding Reality-Competition program), Critics’ Choice Television Awards (Best Reality Series Competition) sau Billboard Mid-year Music Awards (Best music Reality Show).

"Vocea Romaniei" - Doar Vocea conteaza!

Articol recomandat de sport.ro
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Citește și...
Se cauta o noua
Se cauta o noua "Voce a Romaniei"! Inscrie-te aici si intra in cursa pentru premiul de 100.000 de euro

Spectacolul de talente revine la ProTV, iar preselectiile au inceput din timp in tara.

Calugarita siciliana de 25 de ani a castigat Vocea Italiei. Ce a cerut sora Cristina publicului dupa ce a aflat rezultatul
Calugarita siciliana de 25 de ani a castigat Vocea Italiei. Ce a cerut sora Cristina publicului dupa ce a aflat rezultatul

O calugarita siciliana in varsta de 25 de ani a castigat competitia Vocea Italiei. Maicuta Cristina a interpretat o piesa in italiana, alaturi de un rapper din peninsula, care ii este mentor.

Recomandări
Institutul pentru Studiul Războiului: Rusia a obținut câştiguri teritoriale în Ucraina
Institutul pentru Studiul Războiului: Rusia a obținut câştiguri teritoriale în Ucraina

Experţi ai Institutului pentru Studiul Războiului din SUA (ISW) confirmă că Rusia a obţinut unele câştiguri teritoriale în războiul său împotriva Ucrainei, relatează vineri DPA.

Primele imagini cu rămășițele dronei căzute în Brăila. Ce este inscripționat pe ele | FOTO
Primele imagini cu rămășițele dronei căzute în Brăila. Ce este inscripționat pe ele | FOTO

Au apărut primele imagini cu rămășițele dronei militare care s-a prăbușit în Brăila, în Insula Mare.  

A fost deschis cel mai modern aeroport din România. Va deveni al doilea din țară după Otopeni | FOTO & VIDEO
A fost deschis cel mai modern aeroport din România. Va deveni al doilea din țară după Otopeni | FOTO & VIDEO

A fost inaugurat terminalul T4 al Aeroportului Iaşi, vineri, cel mai modern din România.