Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Au inceput preselectiile pentru primul sezon "Vocea Romaniei Junior". Sute de copii au dat probe la Brasov

Embed:

Au inceput preselectiile pentru primul sezon "Vocea Romaniei Junior". Sute de copii, insotiti de parinti si mai emotionati decat ei, s-au strans la Brasov hotarati sa demonstreze ca pot urca pe scena.

Iar duminica e randul seniorilor sa treaca de preselectiile pentru al saselea sezon "Vocea Romaniei".

Pe cat de mici sunt artistii, pe atat de mari sunt emotiile si sperantele. Se viseza pe scene adevarate, ridicand publicul in picioare. Si nu sunt departe de implinirea visului.

Vocea Romaniei le-a schimbat definitiv viata celor care au indraznit sa participe la preselectii. Sabrina Stroie si Roxana Morar ii indeamna pe brasovenii pasionati de muzica sa faca pasul care i-ar putea duce pe scenele marilor concerte.

Sabrina Stroie: "Mi-aduc aminte ca am venit aici cu mama si nu aveam sperante ca o sa intru sau ca o sa ajung atat de departe. Lumea a inceput sa ma recunoasca pe strada ceea ce a fost foarte ciudat pentru mine. Au inceput evenimentele muzicale. Acum incepe bacul, pentru ca sunt in clasa a XII-a."

Roxana Morar: "Experienta mea la Vocea Romaniei a fost un vis implinit. Mi-am dorit foarte mult sa ajung pe scena aceea si sa cant. Pana la urma incercarea moarte nu are, nu? Deci, ce mai asteptati?!

Duminica, cei mari pot participa la preselectii, la Brasov pentru sezonul 6 al show-ului Vocea Romaniei. Sunt asteptati la ora 9, la hotel Kronwel. Urmeaza Timisoara, Iasi, Cluj si Bucuresti.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 5 Martie 2016
Citeste mai multe despre: vocea romaniei, preselectii,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed