Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Ariana Grande, in lacrimi in timpul concertului ”One Love Manchester". Cum a fost surprins unul dintre politisti. VIDEO

Embed:

Ariana Grande a izbucnit in lacrimi in timpul concertului caritabil pe care l-a sustinut in memoria victimelor atacului de la Manchester Arena.

Ariana Grande a inceput sa planga atunci cand a interpretat melodia preferata a uneie dintre fanele sale, Olivia Campbell (15 ani), care a murit in urma atacului sinucigas.

Inainte de a incepe sa cante, Ariana a dedicat melodia "Side to Side" in memoria Oliviei. "Mama ei mi-a spus ca Olivia nu si-a dorit sa ma vada plangand", a spus emotionata Ariana.

Ariana Grande a decis sa efectueze concertul caritabil ”One Love Manchester" in cinstea fanilor ei ucisi sau raniti in urma atentatului din 22 mai.

Toti cei prezenti in sala de concert au imbracat tricouri cu mesajul "Noi stam impreuna."

Nu numai adolescentii s-au distrat alaturi indragita cantareata, ci si un politist.

Barbatul a fost surprins in timp ce dansa printre participatii la concert. "Un politist dansand printre copii este exact ceea ce aveam nevoie. Munchester este un loc incredibil", scrie un internaut.

"Daca ai avut o zi proasta, atunci trebuie sa-l vezi pe acest politist dansand printre copii", este un alt mesaj viral.

"Vazandu-l pe acest politist dansand printre acesti copii arata cat de uimitoare sunt fortele de ordine ale politiei", scrie un alt internaut.

Cantareata americana a urcat pe scena alaturi de Justin Bieber, Black Eyed Peas, Coldplay, Miley Cyrus, Niall Horan, Little Mix, Katy Perry, Take That, Usher, Pharrell Williams si Robbie Williams.

Ariana a oferit 14.200 de tichete gratuite fanilor care au participat la concertul din data de 22 mai, sfarsit cu un atac sinucigas in foaierul Manchester Arena.

 

Sursa: Daily Mail, Data publicarii: 5 Iunie 2017
Citeste mai multe despre: politist, ariana grande, olivia, manchester arena,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed