Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Aparitie spectaculoasa pe covorul de la Cannes. Cum arata rochia Bellei Hadid care a atras atentia tuturor celor prezenti

Bella Hadid o aparitie pe covorul rosu

Faimosul Festival de La Cannes si-a deschis portile pentru a 70-a ora.

Festivalul de La Cannes este evenimentul care aduna impreuna marii cinematografiei lumii, insa festivalul este recunoscut si pentru aparitiile sale spectaculoase pe covorul rosu.

Frumoasele actrite, admirate de intreaga lume, defileaza sub privire curiosilor, iar presei nu ii scapa din vedere niciun detaliu.

Este si cazul frumoasei actrite Bella Hadid care a imbracat o rochie roz pal, care a lasat la vedere intregul picior si un decolteu generos.

Bella Hadid o aparitie pe covorul rosu

Modelul, in varsta de 20 de ani, a intampinat probleme cu rochia pe care o purta, aceasta scotand la iveala lenjeria intima pe care Bella o purta pe dedesubt.

Din imagini se poate vedea ca tatal ei Mohamed este foarte mandru de aparitia fiicei sale, pe care o insoteste pe covorul rosu.

Bella Hadid o aparitie pe covorul rosu

Rochia, chiar daca era foarte decupata si i-a lasat la vedere lenjeria intima, nu a impierdicat-o pe Bella sa zambeasca si sa savureze fiecare moment al Festivalului de la Cannes.

Bella Hadid o aparitie pe covorul rosu

 

Sursa: The Sun, Data publicarii: 17 Mai 2017
Citeste mai multe despre: festival, cannes, rochie, bella hadid,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed