"Angelina Jolie vrea sa il distruga pe Brad Pitt". Revista Us Weekly dezvaluie planul "malefic" al actritei

Angelina Jolie si Brad Pitt - Getty

Revista US Weekly a publicat un material in care sustine ca Angelina Jolie "a pus la cale un plan pentru a-l distruge pe Brad Pitt".

Revista americana sustine ca actrita este ajutata de mai multe persoane din anturaj, care duc o adevarata campanie impotriva actorului de 52 de ani, conform unei surse.


Conform sursei, aceste informatii negative despre Brad Pitt care apar in presa sunt menita sa "il distruga pe Brad Pitt. Cea mai grava acuzatie care i s-a adus in presa tabloida, intr-un articol publicat de TMz, este cea ca ar fi fost agresiv fata de copii. Culmea, in 2013, Angelina Jolie declara ca Brad Pitt este "un tata minunat".

Revista US Weekly sustine ca poate demonstra faptul ca Angelina Jolie are un plan sa il distruga pe Brad Pitt, chiar daca apropiatii actritei sustin ca actorul este cel vinovat si cu probleme.

Citește și
Angelina Jolie si Brad Pitt
Gestul pe care l-a facut Angelina Jolie, la cateva zile dupa divort. "Brad Pitt este un om devastat, e complet zdruncinat"
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Un prieten al actorului a confirmat pentru revista ca intr-adevar, cei doi s-au certat in avion cu cateva zile inainte de divort, daca ca Pitt nu ar fi devenit agresiv nicio clipa si ca restul acuzatiilor sunt inventate. Iar Angelina Jolie a profitat de situatie ca sa obtina custodia copiilor. "Angie a spus ca o sa-l distruga, daca ceva se strica, ea pur si simplu il arunca" a spus aceeasi sursa pentru US Weekly.


In timp ce actrita isi dorea sa lase lumea Hollywoodului in spate si sa urmeze o cariera politica, combinata cu actiunile umanitare, Brad Pitt isi dorea sa continue munca in lumea cinematografiei. Cele doua viziuni complet diferite au adancit prapastia din cele doua si ar fi fost unul dintre motivele pentru care actrita a decis sa puna punct relatiei,.

 

Brad Pitt a lipsit de la premiera documentarului "Voyage of Time", al regizorului Terrence Malick

 

Intre timp, actorul Brad Pitt, puternic afectat de scandal, si-a anulat evenimentele de promovare ale noului sau proiect cinematografic. Brad Pitt, aflat in plin divort de Angelina Jolie, a anulat aparitia la vizionarea de miercuri a documentarului lui Terrence Malick, ''Voyage of Time'', invocand faptul ca in aceasta perioada se concentreaza pe ''situatia familiala'', informeaza AFP, citat de Agerpres.
 

Actorul in varsta de 52 de ani, unul dintre cele mai mari nume de la Hollywood, trebuia sa ia parte la premiera de la Centrul californian de Stiinte din Los Angeles pentru a urmari o pelicula de 40 de minute despre originea lumii, pe care apare vocea sa, alaturi de cea a actritei Cate Blanchett.

''Voyage of Time'' este un film (...) experimental incredibil si unic pentru copii si familiile lor, care povesteste originea timpurilor. Sunt foarte recunoscator sa fac parte dintr-un proiect atat de fascinant si educativ, insa in acest moment ma concentrez pe situatia mea familiala'', a transmis vedeta intr-un comunicat.

Pitt a mai colaborat cu Terrence Malick la ''The tree of life'', in care a interpretat rolul unui tata violent.
 

Angelina Jolie, in varsta de 41 de ani, a cerut divortul de Pitt la 19 septembrie, invocand diferende ireconciliabile si a cerut custodia celor sase copii ai cuplului. Cei doi sunt casatoriti de doi ani, insa au o relatie din 200
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Croatia,
Croatia, "victima colaterala" in divortul sotilor Brad Pitt - Angelina Jolie. Ce ar putea pierde croatii

Divortul sotilor Pitt-Jolie risca sa naruie sperantele croatilor de a-l avea pe actor drept investitor si, implicit, agent de publicitate.

Gestul pe care l-a facut Angelina Jolie, la cateva zile dupa divort.
Gestul pe care l-a facut Angelina Jolie, la cateva zile dupa divort. "Brad Pitt este un om devastat, e complet zdruncinat"

La cateva zile dupa anuntul divortului dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, actrita a facut inca un gest prin care demonstreaza ca nu vrea sa mai aiba nimic de a face cu fostul ei sot.

"Era anarhie si haos". O fosta bona dezvaluie ce se intampla in casa Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt

"Era anarhie si haos". O fost bona dezvaluie ce se intampla in casa Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul
Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul

Un oficial de rang înalt din Hamas a declarat pentru AP că grupul islamist militant este dispus să accepte un armistițiu de cinci ani sau mai mult cu Israelul.

 

Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale
Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale

Alte trei bănci au câștigat procesele cu Autoritatea Națională a Consumatorilor, care le obligase să emită scandețare cu rate egale la credite pentru toși clienții. La acest moment sunt cinci instituții bancare care au avut căștig de cauză.