Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Cristi Borcea, internat la spital, in timp ce sotia lui era "La Maruta". Mesajul Alinei pentru Valentina Pelinel

Embed:

Alina, sotia lui Cristi Borcea, a venit in platoul emisiunii La Maruta pentru a discuta relatia dintre sotul ei si Valentina Pelinel si sarcina acesteia. In acest timp, Cristi Borcea a fost dus la spital, pentru analize.

UPDATE 18:30 - In timp ce sotia lui era in emisiunea lui Catalin Maruta, Cristi Borcea a fost dus la Spitalul de Urgente "Floreasca" si internat in Sectia de Cardiologie. El va fi suspus unot teste si analize, dupa interventia pe cord avuta in urma cu cateva luni.

"Noi, ca familie, traim momente grele. Daca este copilul lui, sotul meu este responsabil si il va recunoaste. Dar eu il iert. Il iubesc, sotul meu ma iubeste. Sotul meu este intr-o perioada grea. Nu m-am maritat ca sa dovortez.

Am fost ieri la sotul meu, dar am evitat subiectul. Sotul meu este intr-o suferinta. Sunt alaturi de el. Nu se pune problema unui divort. Ne iubim, ma iubeste, voi lupta pentru casnicie.

Am plans in mall pentru ca il asteptam pe sotul meu intr-o permisie de Craciun, dar m-a anuntat ca nu mai vine.Se speculeaza de mult timp ca ar fi intre ei o relatie. De doi ani de zile traiesc in cosmarul asta. S-a scris ca ar fi impreuna si ca noi am divorta.

La nunta, mi-a spus ca nu mai are nicio legatura cu Valentina Pelinel si ca pe mine ma iubeste", a spus Alina Borcea in platoul emisiunii La Maruta.

"Eram prieteni de familie... Valentina nu a venit la nunta noastra. Se spun multe, dar Cristi Borcea m-a ales pe mine, s-a casatorit cu mine. Valentina, eu nu am sot de lasat, nu m-am maritat ca sa divortez. Te rog sa ne respecti intimitatea. Si nu uita, eu sunt Alina Borcea, sotia lui Cristi Borcea", a fost mesajul transmis de Alina Borcea catre rivala ei.

Alina a avut raspuns si poate pentru cea mai grea intrebare pusa de Maruta: "Lumea spune ca si tu l-ai despartit pe Cristi de Mihaela... Cum stau lucrurile?"

Alina Borcea: "Situatiile sunt diferite... Cristi si Mihaela au divortat de comun acord. Eu sunt prietena cu Mihaela, muncim impreuna, ne facem vacantele impreuna. Eu nu voi fi prietena cu Valentina... Nu am cum."

Nasul Becali: "Borcea le iubeste 90%-10%"

"Borcea mi-a zis ca 90% o iubeste pe Alina, 10% pe Pelineasca. Finul meu Cristi e la spital, la Urgente, face acolo analizele si sunt sigur ca rade cu gura pana la urechi acum", a spus Gigi Becali in emisiunea "La Maruta".

"Stie si Alina. Daca omul a facut pasul asta, eu il cert ca tata spiritual, dar nu e normal sa-l apar? Credeti ca Alina nu il stia pe Cristi? Cand i-am cununat, i-am spus ca asta o sa te mai insele. Ea stia asta."

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 5 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Alina Borcea, Cristi Borcea, Valentina Pelinel,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed