Actrița Ana Ularu, pe platourile de filmare de la Hollywood, alături de Keanu Reeves

×
Codul embed a fost copiat

Ana Ularu apare într-un nou film, la Hollywood, alături de vedeta din „Matrix" şi „Avocatul diavolului", actorul Keanu Reeves.

Cei doi au împărţit platoul de filmare pentru lungmetrajul „Siberia", un thriller romantic plin de urmăriri, dar şi cu scene de dragoste. Filmările au avut loc în Canada şi Rusia, iar premiera este programată luna viitoare.

„Siberia” spune povestea unui om de afaceri, interpretat de Keanu Reeves. Implicat în vânzări cu diamante rare, el ajunge într-un sat izolat din Siberia şi se îndrăgosteşte de patroana unei cafenele, jucată de Ana Ularu. Rolul i-a adus câteva provocări româncei.

Ana Ularu, actriță: „Rolul ăsta m-a învăţat să vorbesc rusă, am făcut lecţii de rusă, am învăţat să conduc. La provocarea partenerului meu, am învăţat să conduc.”

Și ce partener! La 53 de ani, Keanu Reeves este unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood. Dincolo de rolurile din filme, este cunoscut pentru actele caritabile pe care le face, dar şi pentru că, în ciuda celebrităţii, a rămas un om cu picioarele pe pământ.

Citește și
Ana Ularu
Cum a ajuns Ana Ularu sa joace alaturi de Bradley Cooper. "In lipsa ofertelor din Romania, ma bat cu restul continentului"
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Ana Ularu, actriță: „Foarte simpatic, foarte generaos şi amuzant şi inteligent, foarte cult. Nu există carte despre care să vorbești şi despre care să nu zică, „da, e mişto, dar să vezi cealaltă”. E un om care are o editură şi editează cărţi, albume de artă.”

La numai 32 de ani, Ana Ularu a apărut deja în numeroase piese de teatru şi filme la Hollywood. A jucat şi alături de Tom Hanks, în „Inferno" dar şi cu Bradley Cooper şi Jennifer Lawrance în filmul „Serena". Ca să prindă astfel de roluri, lucrează cu agenţi din Anglia şi zboară peste ocean să dea probe.

Ana Ularu: „E şi o doză de noroc, e şi faptul că lucrez de 25 de ani. Dacă zici că munceşti foarte mult, lumea nu e înclinată să creadă neapărat, se gândesc mai degrabă la noroc, la sutele de pagini şi la zecile de probe învăţate şi neluate şi la munca pe care o depui şi nu se vede pe ecrane, nu se gândeşte nimeni. Un film făcut înseamnă o sută de probe date şi neluate.”

„Siberia" va avea premieră în America în luna iulie. Până va apărea şi la noi, Ana ne invită în cinematografe să vedem filmul românesc „Charleston", care a apărut deja pe marile ecrane.

Ana Ularu: „E un film despre dragoste jucate excelent cu nişte personaje speciale, cu tristeţe şi râzi foarte mult și poate plângi şi... Vă invit cu mare drag în cinema să vedeţi „Charleston”, în regia lui Andrei Crețulescu.”

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Citește și...
Actrita Ana Ularu joaca alaturi de Tom Hanks in
Actrita Ana Ularu joaca alaturi de Tom Hanks in "Inferno". "Este minunat. Am trecut cu el prin tot felul de peripetii"

Actrita Ana Ularu va juca, alaturi de vestitul Tom Hanks. Talentata romanca a reusit sa obtina un rol in pelicula "Inferno", care s-a turnat deja la Florenta si Budapesta.

Cum a ajuns Ana Ularu sa joace alaturi de Bradley Cooper.
Cum a ajuns Ana Ularu sa joace alaturi de Bradley Cooper. "In lipsa ofertelor din Romania, ma bat cu restul continentului"

Marilyn Monroe intr-un film cu Toma Caragiu?! Amza Pellea cu Liz Taylor?! Greu de imaginat asemenea scenarii! Inainte de '89, marile talente au fost constranse sa nu poata spera la mai mult decat la ceea ce se producea strict intre granitele tarii.

Interviu cu Ana Ularu:
Interviu cu Ana Ularu: "Bradley Cooper este un partener excelent, iar cu Jennifer Lawrence am ras mult in culise"

Ana Ularu este o forta actoriceasca deosebita, care, in cariera de pana acum, si-a arata versatilitatea atat in productii romanesti, cat si in cele straine.

Actrita Ana Ularu, despre rolul din
Actrita Ana Ularu, despre rolul din "Serena", filmul in care a jucat cu Bradley Cooper: "A stat in ploaie pentru mine"

Ana Ularu starneste invidia tuturor romancelor. Ea a jucat la Hollywood alaturi de chipesul Bradley Cooper, dar si de Jennifer Lawrence, castigatoarea premiului Oscar.

Recomandări
Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja
Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja

Medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei. Decizia a fost luată de Coaliție după o ședință maraton, care a durat peste 14 ore. 

Kievul se mai și refuză. Statele NATO care nu vor să furnizeze Ucrainei arma pe care o cere cu insistență
Kievul se mai și refuză. Statele NATO care nu vor să furnizeze Ucrainei arma pe care o cere cu insistență

În așteptarea ajutorului american, Kievul face presiuni la nivel european pentru a obține sisteme de apărare anti-rachetă. Ucraina are nevoie urgentă de șapte astfel de baterii și, până acum, a obținut un angajament și multe promisiuni.

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund
Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund

Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna aprilie, la comanda News.ro.