Actorul Gerard Depardieu spune ca bea chiar si 14 sticle de vin pe zi, in ciuda problemelor grave de inima

Gerard Depardieu

Actorul francez Gerard Depardieu spune ca uneori bea si cate 14 sticle cu vin intr-o singura zi si spune ca isi incepe ziua cu un pahar de sampanie, iar, in ciuda cantitatilor mari de alcool pe care le poate consuma, nu se imbata.

Gerard Depardieu, in varsta de 65 de ani, a vorbit, intr-un interviu pentru tabloidul britanic Daily Mail, despre obiceiurile sale referitoare la consumul de alcool si a marturisit ca poate consuma cantitati mari de bautura fara sa se simta beat.

Actorul francez, care, in 2000, a suferit o interventie chirugicala la inima, a spus ca adeseori isi incepe ziua band sampanie si este increzator ca poate bea mai mult de zece sticle cu vin. "Cand ma plictisesc, beau. Excluzand momentele de abstinenta impuse. Dupa operatia la inima si din cauza colesterolului si a lucrurilor de genul acesta, trebuie sa am grija... Dar, daca incep sa beau, nu pot sa beau ca un om normal. Pot sa dau pe gat 12, 13, 14 sticle pe zi... (Inainte de operatia la inima, n.r.) doctorul m-a intrebat despre cat beau. Asa ca i-am zis. Incep dimineata cu sampanie sau vin rosu, inainte de ora zece. Apoi din nou sampanie, apoi pastis (lichior de anason, n.r.), poate o jumatate de sticla. Apoi mananc si beau doua sticle de vin. Dupa-amiaza, sampanie, bere si din nou pastis pe la ora 17, ca sa termin sticla. Mai tarziu votca si/sau whisky. Dar nu sunt niciodata beat cu adevarat, doar un pic ametit. Tot ce am nevoie este un pui de somn, de vreo 10 minute, si gata, o gura de vin rose si sunt proaspat ca o floare", a declarat Depardieu.

"Ce imi place cand sunt beat este momentul ala cand te simti plin de energie si entuziasm. Atat. Dar cand ai facut asta de 10, 15, 20 de ori, de 30 de ori, incepi sa nu mai tii cont. Viata e mai mult decat a o petrece beat", a mai spus actorul francez.

Depardieu a anuntat in luna iulie ca vrea sa se implice in productia de votca bio. Actorul, care detine deja mai multe podgorii in Franta, spune ca votca pe care o va lansa va fi produsa cu apa de izvor de munte si din produse care respecta mediul inconjurator.

Citește și
Jackie Chan, Stirile ProTV
Jackie Chan si un sincer "TE IUBESC" pentru Romania. Actorul a spus in direct la ProTV care e singurul lucru de care se teme
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Starul francez a anuntat ca isi va deschide in octombrie propriul restaurant la Moscova, "Gérard", care va propune clientilor preparate frantuzesti si rusesti. Gérard Depardieu intentioneaza sa isi deschida un restaurant si in centrul istoric din Saransk, capitala Mordoviei, o republica din Federatia Rusa, unde este inregistrat ca antreprenor.

Actorul francez a obtinut cetatenia rusa la inceputul anului 2013, dupa ce s-a aflat in centrul unei polemici uriase, cauzata de decizia sa de a parasi Franta, in semn de protest fata de un proiect al presedintelui francez François Hollande ce viza taxarea cu 75% a marilor averi din tara lui natala. Desi este un actor cu un talent urias, in ultimii ani, Gérard Depardieu a tinut prima pagina a ziarelor din motive care nu au legatura cu cariera artistica. In 2013, actorul a fost amendat, iar autoritatile i-au suspendat permisul pentru conducere in stare de ebrietate a scuterului. In vara anului 2011, presa din lumea intreaga scria despre faptul ca actorul francez, suferind de incontinenta urinara, a incercat sa urineze, discret, intr-o sticla, deoarece insotitoarea de bord i-a interzis accesul la toaleta, pentru ca avionul - care circula pe ruta Paris-Dublin - se pregatea sa decoleze.

Cu toate acestea si desi starul francez a declarat de curand ca nu mai este pasionat de actorie, Gérard Depardieu are in derulare mai multe proiecte si va putea fi vazut pe afisele a sapte filme care vor fi lansate in 2014. Cel mai important dintre ele este "Welcome to New York", de Abel Ferrara, in care Depardieu il interpreteaza pe Dominique Strauss-Kahn, fostul director al FMI, cazut in dizgratie dupa ce a fost acuzat de viol.

Gérard Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuti actori francezi pe plan international si are la activ peste 100 de filme in care a jucat, inclusiv cele din seria "Asterix". Actorul a castigat numeroase premii de-a lungul prestigioasei lui cariere in cinematografie, inclusiv o nominalizare la Oscar, pentru memorabilul rol din "Cyrano de Bergerac", si un premiu Globul de Aur, pentru rolul sau din filmul "Cartea verde".

Articol recomandat de sport.ro
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Citește și...
Actorul care i-a dat viata celebrului personaj “Tarzan” s-a stins din viata. Suferea de multa vreme de o boala crunta
Actorul care i-a dat viata celebrului personaj “Tarzan” s-a stins din viata. Suferea de multa vreme de o boala crunta

Denny Miller, cel mai in varsta actor care a jucat celebrul rol “Tarzan” s-a stins din viata, la varsta de 80 de ani.

Jackie Chan si un sincer
Jackie Chan si un sincer "TE IUBESC" pentru Romania. Actorul a spus in direct la ProTV care e singurul lucru de care se teme

Celebrul actor Jackie Chan, pe care toti il cunosc pentru cascadoriile sale comice din filmele cu arte martiale de la Hollywood, a fost in Romania pentru cateva ore.

Cum arata acum pustiul din filmul
Cum arata acum pustiul din filmul "Al Saselea Simt". Joaca rolul unui nazist in ultima sa pelicula

Haley Joel Osment, actorul care la varsta de 11 ani a aparut in celebrul film "Al Saselea Simt", are parte acum de un nou rol, in cadrul caruia trebuie sa intre in pielea unui nazist.

Recomandări
Klaus Iohannis cumpără arme din Coreea de Sud. Un contract de 725,7 milioane de dolari ar fi fost încheiat la Seul
Klaus Iohannis cumpără arme din Coreea de Sud. Un contract de 725,7 milioane de dolari ar fi fost încheiat la Seul

Liderii sud-coreean şi român s-au angajat să stimuleze cooperarea în industria de apărare, în timp ce Seulul încearcă să se impună ca al patrulea exportator de armament din lume.

Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja
Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja

Medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei. Decizia a fost luată de Coaliție după o ședință maraton, care a durat peste 14 ore. 

Kievul se mai și refuză. Statele NATO care nu vor să furnizeze Ucrainei arma pe care o cere cu insistență
Kievul se mai și refuză. Statele NATO care nu vor să furnizeze Ucrainei arma pe care o cere cu insistență

În așteptarea ajutorului american, Kievul face presiuni la nivel european pentru a obține sisteme de apărare anti-rachetă. Ucraina are nevoie urgentă de șapte astfel de baterii și, până acum, a obținut un angajament și multe promisiuni.