Scrisoare deschisa, din cauza concertelor Al Di Meola si Dream Theater, organizate in aceeasi zi: E vorba despre civilizatie!

Concert

Publicul iubitor de sonoritati rock si metal este din nou dezorientat din cauza unei suprapuneri nefericite. Este vorba despre concertele Al Di Meola si Dream Theater, care sunt organizate in aceasi zi, la Bucuresti.

Firma care organizeaza concertul Al Di Meola la Bucuresti, German Quality Entertainment, afirma intr-o scrisoare deschisa ca "NU duce o politica agresiva de comunicare, nu pune si nu va pune vreodata in situatii dificile clienti, colegi, parteneri, PUBLICUL".

Reactia organizatorilor vine la scurt timp dupa ce compania Phoenix Entertainment a anuntat organizarea unui concert Dream Theater la Bucuresti, pe 20 mai 2017 - adica fix in aceeasi zi in care are loc si show-ul Al Di Meola de la Bucuresti, eveniment care fusese anuntat inca din decembrie 2016.

Nemultumirea este provocata de faptul ca exista riscul ca numarul spectatorilor sa se imparta in doua grupuri in ziua respectiva, desi, teoretic, exista posibilitatea ca acest public sa cumpere bilete la ambele show-uri.

Din acest motiv, cei care ii aduc pe celebrii Dream Theater spun ca sunt dispusi sa discute cu cealalta firma organizatoare, pentru a ajunge la o intelegere.

Citește și
Jinjer
"Ladies' Night metal". Ucrainenii de la Jinjer se intorc la Bucuresti, in deschidere cu Between Colors, Tiarra, For My Sins
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

"Concertul Al Di Meola – World Sinfonia a fost anuntat pe data de 13 decembrie 2016. Pe 23 februarie 2017, colegii de la Pheonix Entertainment au dat curs evenimentului Dream Theater, concert aniversar, cu siguranta foarte asteptat chiar si de noi, TOT pe data de 20 mai. O situatie care se perpetueaza an de an printre organizatorii de concerte si care afecteaza in primul rand cumparatorul de bilet sau mai bine spus iubitorul de muzica care, in acest caz, ar dori sa participe si la Al Di Meola si la concertul celor de la Dream Theater. Lucru practic imposibil in momentul de fata, nemultumind o parte importanta din publicul care deja si-a achizitionat un bilet la spectacolul Al Di Meola.

Ca urmare a telefoanelor, mesajelor din partea spectatorilor, suntem nevoiti sa va spunem ca inca asteptam, asa cum am facut-o de mai bine de o saptamana, ca cei de la Pheonix Entertainment sa reactioneze la rugamintile noastre si impreuna cu noi, German Quality Entertainment, sa gasim cea mai buna varianta orara pentru publicul nostru, care asculta deopotriva Al Di Meola si Dream Theater.

Suntem intelegatori, probabil ca situatia contractuala cu managementul celor de la Dream Theater le-a impus o anumita pozitie, de aceea noi, GQE, INCA asteptam acea teleconferinta comuna prin care sa pozitionam cat mai convenabil concertele pentru publicul nostru, cumparator de bilet.

Culmea, John Petrucci a fost influentat de stilul si tehnica lui Al Di Meola, gandindu-ne chiar ca ar fi fost un prilej minunat sa ii aducem pe aceeasi scena. Doi chitaristi mari in Bucuresti! De ce sa nu fructifici un astfel de moment? Stim ca este o piata libera, stim ca nu putem sa impunem unui organizator sa procedeze corect, dar aici, doamnelor, domnisoarelor si domnilor este vorba despre civilizatie.

Toti organizatorii vor sa faca bani, dar sa si bucuram spectatorul, pentru ca el este in centrul atentiei. Nu daramam totul in jurul nostru, gandindu-ne doar la afacerea proprie! Multumim!" - se arata in scrisoara deschisa a firmei German Quality Entertainment.

@CristianMatei

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Francezii de la GOJIRA canta in premiera la Bucuresti. Ultimul lor album,
Francezii de la GOJIRA canta in premiera la Bucuresti. Ultimul lor album, "Magma", a fost nominalizat la 2 premii Grammy

Una dintre cele mai bune trupe de metal din Franta, GOJIRA, canta in premiera, pe 4 iulie, la Arenele Romane din Bucuresti.

"Ladies' Night metal". Ucrainenii de la Jinjer se intorc la Bucuresti, in deschidere cu Between Colors, Tiarra, For My Sins

Final Step Productions organizeaza un eveniment dedicat femeilor, dar la fel de atractiv si pentru barbati! "Ladies' Night" isi este un concept care isi propune sa aduca pe scena underground formatii ce au in componenta cel putin o doamna/domnisoara.

Dream Theater aniverseaza 25 de ani de la lansarea albumului
Dream Theater aniverseaza 25 de ani de la lansarea albumului "Images and Words" prin 2 concerte in Romania

Dream Theater, una dintre cele mai bune si mai influente trupe de rock progresiv din toate timpurile, aniverseaza 25 de ani de la “Images and Words” prin doua show-uri extraordinare in Romania.

Celebrul chitarist Al Di Meola va concerta la Bucuresti, in 2017. Fanii vor asculta piese
Celebrul chitarist Al Di Meola va concerta la Bucuresti, in 2017. Fanii vor asculta piese "Piazzolla & Lennon-McCartney"

Compozitorul si chitaristul de jazz-fusion - Al Di Meola - va concerta pe data de 20 mai 2017, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20.00.

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul
Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul

Un oficial de rang înalt din Hamas a declarat pentru AP că grupul islamist militant este dispus să accepte un armistițiu de cinci ani sau mai mult cu Israelul.

 

Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale
Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale

Alte trei bănci au câștigat procesele cu Autoritatea Națională a Consumatorilor, care le obligase să emită scandețare cu rate egale la credite pentru toși clienții. La acest moment sunt cinci instituții bancare care au avut căștig de cauză.