Ads by INTERNET PROTV

Vibratia zilei: Eforturi azi!

60450886
Embed:

Sa ne achitam de toate obligatiile, sa nu avem restante pe nicaieri, sa ne interesam de sanatatea noastra si de cea a membrilor familiei.

Vibratia zilei, in rezonanta cu cifra patru, ne atrage atentia ca familia e pe primul plan, ca ai nostri au nevoie de noi si ca trebuie sa ne achitam de toate responsabilitatile care apasa pe umerii nostri.

Si cu toate ca vom depune aceste eforturi, n-avem nici o garantie ca oamenii isi vor manifesta multumirea, recunostinta, ba, sa ne asteptam sa primim chiar reprosuri... Dar, nimic nu ne va descuraja sa facem, cum am invatat, binele cu forta! Asta da trasatura de caracter! Asa-i?

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 13 Octombrie 2010
  • 0 Comenteaza
Citeste mai multe despre: horoscop,

Comentarii(0)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61799511
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed