Leii au parte de surprize in viata sentimentala. Vezi ce-ti rezerva astrele

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

VARSATOR
Un proiect ia amploare, va implicati in mai multe activitati si, ca atare, se profileaza un castig banesc, o sa aveti parte de mai multi bani. Intalnire cu cineva care joaca un rol important in viata voastra, fie ca e partener de viata, fie de afaceri.

PESTI
O reusita in plan financiar, vi se platesc, poate, niste ore suplimentare sau banca v-a aprobat un imprumut, e o relaxare din punctul asta de vedere. O sa va convinga un partener de afaceri sa lucrati impreuna in regim de colaborare daca nu altfel, cu contract permanent.

BERBEC
Schimbari in bine, ar trebui sa va mutati fie cu locuinta, fie la alt serviciu, sa va casatoriti, sa deveniti parinti. O sa vi se ceara ajutorul, sa-i sfatuiti pe niste prieteni sa organizeze un eveniment, sa le aratati concret cum se face.

TAUR
E momentul reafirmarii, faceti ceva ca sa se vada ca ati facut progrese importante intr-un domeniu anume si, in felul asta, lumea o sa afle. Se poate sa treaca un prieten pe la voi diseara si sa va destindeti, mai povestiti de una, de alta, sa descarcati tensiunile.

Citește și
Neti si Elena
Horoscopul chinezesc pe 2011! Afla ce te asteapta de la Neti si Elena
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

GEMENI
Puteti rezolva probleme de afaceri cu strainatatea, va interesati de o bursa de studii, de examene sau va inscrieti la o scoala, o facultate. Vi se poate semna un act de mare importanta, sa deveniti proprietari sau sa vi se acorde o gradatie la serviciu, sa fie un salt in cariera.

RAC
Se contureaza o suma de bani si o sa achitati o rata, o factura, scapati de niste obligatii financiare care va creau o stare de disconfort, ca nu va plac restantele. De sanatatea voastra si a celorlalti membri din familie va puteti ocupa, sa fie toata lumea cu analizele la zi.

LEU
Noutati incitante, vestile sunt legate de un nou job sau de cineva nou aparut in viata voastra sentimentala, daca nu aveti pe nimeni. O sa aveti de-a face cu niste parteneri de afaceri care vor sa semnati un contract de munca si sa va si apucati de treaba.

FECIOARA
O sa le intindeti o mana de ajutor parintilor, socrilor, unor oameni mai in varsta care au nevoie de bani, de mancare, de medicamente. Fiinta iubita vrea sa petreaca mare parte din timpul liber alaturi de voi, sa nu va mai simtiti nici unul, nici altul singuri.

BALANTA
Va puteti prezenta la un interviu si sa-l convingeti pe angajator sa va ia in echipa lui, sa rezolvati odata problema banilor, ca aveti mare nevoie de ei. O sa va ocupati de educatia copiilor, poate ii trimiteti la niste cursuri speciale sau le platiti un profesor particular.

SCORPION
O perioada de activitate intensa la serviciu si o sa castigati poate mai multi bani, va perfectionati stilul de lucru, o sa fie ceva incitant. De sanatate trebuie avut  neaparat mai multa grija, sa va interesati la medic de un tratament corespunzator in caz de ceva.

SAGETATOR
Munca in colectivitate o sa va aduca mari satisfactii, o sa dati dovada de eficienta, e o emulatie de grup si o sa mearga totul snur. Se observa succes la scoala, la examene, la lucrarile practice, sfera intelectuala e cit se poate de activa.

CAPRICORN
Bateti palma pentru o afacere sau vi se acorda un credit bancar si de aceea o sa aveti bani, ca se vine cu oferte de lucru. O sa-i veniti in ajutor unei persoane care se pregateste de un moment festiv, o ceremonie si vreti sa iasa totul perfect.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Cum stam cu banii si cariera in Anul Iepurelui? Afla de la Neti si Elena
Cum stam cu banii si cariera in Anul Iepurelui? Afla de la Neti si Elena

La videochat pe www.stirileprotv.ro, Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit ce ne aduce Anul chinezesc al Iepurelui din punct de vedere al banilor si carierei.

Horoscopul chinezesc pe 2011! Afla ce te asteapta de la Neti si Elena
Horoscopul chinezesc pe 2011! Afla ce te asteapta de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit care sunt predictiile pentru noul an chinezesc.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.