Horoscopul zilei de 8 septembrie

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi

FECIOARA
Se poate definitiva o situatie, sa primiti un accept, sa semnati un contract de angajare, sa faceti ceva nou si bun pentru ca Luna noua e in zodia voastra. Intalnire cu cineva care va da o veste care va poate schimba optica de viata, pare sa fie un reviriment.

BALANTA
Un castig, faceti niste achizitii, poate incasati si niste bani pe care trebuia sa-i fi luat mai demult, oricum urmeaza o perioada mai banoasa. Se va lua o decizie care o sa va avantajeze, poate fi de viata personala sau de serviciu.

SCORPION
O sa va asociati cu cineva alaturi de care veti lucra cot la cot si veti imparti castigurile sau poate doar recunostinta din partea celor pentru care faceti aceste eforturi. O sa iesiti la o reuniune amicala, sa-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri si se poate sa primiti si voi ceva in dar.

SAGETATOR
Un act pe care contati ca sa faceti progrese in afaceri vi se va semna, depasiti cu bine o situatie incordata, o sa beneficiati, probabil, de niste inlesniri. Va trebui sa fiti stapani pe situatie, convingatori ca sa puteti lucra impreuna cu niste persoane cam nedisciplinate.

Citește și
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

CAPRICORN
E rost de plecat in vacanta, de distractie, sa petreceti clipe minunate alaturi de fiinta iubita, de prieteni, de familie, o sa va priasca. Se poate sa va interesati de scoala, de un examen sau de o diploma, sa nu ratati o sansa de a face un salt in profesie.

VARSATOR
Reformulati un contract de angajare sau de vanzare-cumparare, ori poate conditiile de creditare la banca, obtineti poate o amanare a ratelor. Veti obtine de la notar, de la avocat niste acte doveditoare sa va justificati un drept de proprietate.

PESTI
O confirmare ca ati primit un accept, ca vi s-au aprobat bani in avans, ca puteti vinde sau cumpara ceea ce nu s-a putut pana acum, oricum, e vorba de o reusita. E o zi perfecta pentru facut marturisiri complete, pentru logodna, casatorie sau macar sa le programati.

BERBEC
Prelungiti un contract, va targuiti poate inainte de a-l semna cu partenerii de afaceri, ca sa fie toata lumea multumita la final, nu pagubita. Va puteti ocupa de bunastarea familiei, de confort , de locuinta, sa acoperiti toate cerintele interioare si exterioare.

TAUR
Se va gasi o formula de recompensare a eforturilor, a meritelor voastre, vi se dau poate cateva zile libere, bani de concediu sau bonuri valorice. Noutati in sfera sentimentala, o sa vedeti cat de mult tin la voi niste oameni si ce sacrificii sunt in stare sa faca.

GEMENI
O legalizare, bateti palma pentru un contract, incepeti un nou sezon profesional, de afaceri, de studii, poate e ceva nou nou si bun. O problema de sanatate se rezolva cum nu se poate mai bine si o sa scapati de niste mari neplaceri voi sau cineva din familie.

RAC
Va inscrieti la o scoala, va prezentati la un interviu, rezervati niste bilete de vacanta pentru weekend, daca nu pentru voi, macar pentru alta persoana. Se mai topesc sloiurile in sfera sentimentala, pasiunile renasc, apare cineva care o sa fie trup si suflet alaturi de voi.

LEU
O definitivare dupa lungi negocieri, puteti semna un contract, sa va luati in primire noul job, noua functie de conducere, sa mai faceti un pas, sa urcati o treapta pe scara ierarhica. Cu un mare efort  o sa reusiti sa nu cheltuiti toti banii care va trec prin mana ca e cazul sa puneti ceva deoparte.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele

Daca, de exemplu, Capricornii vor avea de tras in prima parte a anului si trebuie sa se inarmeze cu rabdare, Pestii, vedetele lui 2010, vor avea putine momente in care trebuie sa aiba grija ce spun sau ce decizii iau.

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul
Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul

Un oficial de rang înalt din Hamas a declarat pentru AP că grupul islamist militant este dispus să accepte un armistițiu de cinci ani sau mai mult cu Israelul.

 

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.