Horoscopul zilei de 20 septembrie

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

FECIOARA
O sa deznodati itele unei afaceri care nu va mai aducea profit si o sa aveti de castigat, e nevoie doar de perseverenta. O sa aveti de incasat niste bani, dar nu e momentul sa-i puneti in circulatie, cel mai bine ar fi sa faceti un mic depozit bancar.

BALANTA
Se poate sa aflati o veste buna care sa va dea sperante ca o sa gasiti de lucru sau ca relatia sentimentala in care v-ati pus toate sperantele nu s-a spulberat. Intalnire deconectanta, va faceti planuri de mobilat apartamentul, de construit o casa.

SCORPION
O sa faceti un efort financiar ca sa-i ajutati pe copii sa-si cumpere o masina ori sa se inscrie la o specializare, poate faceti un credit bancar. Se poate sa duceti tratative cu cineva care vrea sa lucrati impreuna in regim de colaborare, ar iesi ceva bun.

SAGETATOR
Se fac unele evaluari la voi la serviciu si poate se impart calificative- o sa va alegeti si voi cu un superlativ- spre invidia celorlalti colegi. E posibil sa incasati o suma mica de bani, dar sa zboare din cont ca aveti niste plati de facut.

Citește și
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

CAPRICORN
Ati putea intra intr-o forma de colaborare si sa lucrati cu niste colegi de breasla la un proiect care poate fi si non-profit, dar care sa va aduca notorietate. Poate e ziua cuiva de nastere sau aveti de luat un cadou si o sa va bucurati ca veti fi alaturi de acea persoana.

VARSATOR
Invitatie la o conferinta, um festival , poate fi o tribuna de la care sa vapromovati ideile, sa relationati cu diversi oameni de afaceri. O sa va ia prin surprindere gestul cuiva, poate fi un cadou sau un mesaj, ceva care sa va induioseze.

PESTI
O sa va intelegeti mult mai bine cu sefii, cu subalternii, cu anturajul si o sa puteti duce la bun sfarsit tot ce se blocase luna trecuta. Se poate revizui un contract si sa aveti de unde incasa bani timp de cateva luni, de acum incolo pana la sfarsitul anului.

BERBEC
Va pregatiti de un examen, un test de aptitudini , un interviu ca sa puteti face progrese in plan profesional, sa treceti intr-o alta clasa valorica. O sa puteti rezolva o problema financiara, poate luati un imprumut de la banca sau va recuperati niste bani imprumutati.

TAUR
Se poate sa va caute niste fosti colegi sa reluati o activitate care, pe langa satisfactii materiale, sa va aduca si un castig sufletesc. Reuniune cu niste prieteni, sa puneti la cale o strategie de lucru, poate fi o activitate sportiva, artistica.

GEMENI
O sa fie mult de lucru la serviciu, dar se aduna si puncte in favoarea voastra, care pot deveni bani, sporuri salariale sau alte beneficii. O sa luati legatura cu cineva din afara tarii cu care aveti, probabil, niste afaceri in derulare si trebuie sa lamuriti niste aspecte.

RAC
Se asteapta de la voi o mana de ajutor, pentru ca niste prieteni nu se descurca in momentul de fata cu treburile personale si o sa contribuiti cu diverse lucruri. Cu partenerul de suflet o sa va intelegeti mult mai bine, o sa aveti parte de o zi armonioasa, ca pe vremuri.

LEU
Se intampla tot felul de lucruri care sa va dea emotii, sa va provoace, sa va straneasca interesul, sa va puna in stare de alerta. Rendez-vous, fiinta iubita are sa va comunice niste aspecte presante care nu mai suporta amanare, sunt urgente.

Articol recomandat de sport.ro
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Citește și...
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele

Daca, de exemplu, Capricornii vor avea de tras in prima parte a anului si trebuie sa se inarmeze cu rabdare, Pestii, vedetele lui 2010, vor avea putine momente in care trebuie sa aiba grija ce spun sau ce decizii iau.

Recomandări
Localnicii din Brăila povestesc îngroziți incidentul cu drona militară căzută lângă oraș: „Un huruit și pe urmă buuuuum!”
Localnicii din Brăila povestesc îngroziți incidentul cu drona militară căzută lângă oraș: „Un huruit și pe urmă buuuuum!”

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit, joi seară, pe un câmp, la câțiva kilometri de oraș.

Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO

O explozie a avut loc vineri dimineață la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.