Stiri

Comme de Cherisey

Restaurantele din România, testate în premieră de un ghid culinar internaţional

Anul acesta, restaurantele din România vor fi testate în premieră de un ghid culinar internaţional. Şase inspectori români vor fi, mai întâi, pregătiţi de experţi din străinătate.

Data publicarii: Marti 14 Noiembrie 2017 13:40


Castelul Banffy

Cum a ajuns Versailles-ul Transilvaniei pe harta turistică a Europei. Castelul Banffy, gazdă pentru TIFF şi Electric Castle

Nicolas Salnikoff Banffy este nepotul moştenitoarei Castelului Banffy. Moşia deţinută în trecut de Miklos Banffy, fost ministru de externe al Ungariei, este considerată Versailles-ul Transilvaniei.

Data publicarii: Marti 31 Octombrie 2017 19:40


cluj

Povestea inginerilor şi IT-iştilor care în timpul festivalurilor se transformă în şoferi pentru vedete internaţionale

Sunt printre primii români care au contact cu superstarurile internaţionale care ajung în România la festivaluri. Este vorba de un grup de şoferi din Cluj. Corespondentul Paul Angelescu a stat de vorba cu ei.

Data publicarii: Marti 31 Octombrie 2017 17:26


Florian Colceag

Cât de pregătiţi sunt elevii români în şcoală pentru o meserie de viitor? Interviu exclusiv cu "antrenorul român de genii"

Când îţi dai seama că un copil are o înclinaţie către o meserie şi nu spre studiu intens? De ce alte popoare sunt mult mai determinate să lucreze în echipa? Cum influenţează învăţământul primar şi gimnazial soarta copiilor României?

Data publicarii: Marti 31 Octombrie 2017 16:42


Dunare, Calafat, turisti, investitii, bani

Bani cheltuiţi fara niciun rost si o industrie intreagă distrusă. Porturile de pe Dunare, imaginea dezinteresului total

UN FLUVIU DE PROSTIE - II! Bani cheltuiţi fara niciun rost, o industrie intreaga distrusă si uitata, angajaţi plătiţi de stat ca să stea. Intalnim în multe din porturile noastre la Dunăre aceste situatii, pustiu acolo unde este atat de mult de dezvoltat.

Data publicarii: Marti 31 Octombrie 2017 14:15


Dunare

Romania arunca bani, oportunitati si timp pretios pe apa Dunarii. Lectia primita de la sarbi

UN FLUVIU DE PROSTIE - PARTEA I! Facem o calatorie onesta cu noi insine pe o veritabila autostrada pe apa, care se opreste la intrarea in tara noastra.

Data publicarii: Marti 31 Octombrie 2017 14:14


Dunare

Comoara ascunsă de pe Dunăre, ignorată de autorități. UE a vrut să ne dea bani s-o salvăm

UN FLUVIU DE PROSTIE - III. Avem un miliard de euro la dispozitie, din fonduri europene, pentru transportul naval. Avem si planuri ca sa facem din Dunare o adevarata autostrada pe apa. Asta sustin mai marii din Ministerul Transporturilor.

Data publicarii: Miercuri 04 Octombrie 2017 00:00