Restaurantele din România, testate în premieră de un ghid culinar internaţional

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Marti 14 Noiembrie 2017 13:40
Categorie: Romania, te iubesc!

Anul acesta, restaurantele din România vor fi testate în premieră de un ghid culinar internaţional. Şase inspectori români vor fi, mai întâi, pregătiţi de experţi din străinătate.

 Apoi, ei vor încerca mâncarea din 200 de localuri.

Aflăm de la Comme de Cherisey, preşedintele ghidului culinar Gault & Millau, cum sunt punctate restaurantele. Dar si la ce sunt atenţi inspectorii când intră într-un local şi cum evaluează mâncarea, in materialul VIDEO atasat.

De la coadă pentru salamul de soia, la redescoperirea calităţii. Cât de sănătos mâncăm

De la coadă pentru salamul de soia, la redescoperirea calităţii. Cât de sănătos mâncăm

Japonia

Rareș Năstase, despre cum a fost primit Shinzo Abe în România: ”Mi-e tare rușine”

Transparență zero

Rareş Năstase: "Când transformăm corupţia în faptă bună şi împărţim România în tabere"

Cosmin Savu: "Tudorel Toader ar merita numele unei străzi. E mai preocupat de drepturile infractorilor"

România, te iubesc! Emisiunea INTEGRALĂ 17.12.2017

Lacrimile pentru Rege au fost de fapt bocetul naţional al unui popor care-şi plânge de milă

Dan Raul Pintea

”Dragoste” și artă. A trăit cu 5 lei pe zi, până când i-a venit o idee care l-a făcut faimos

Sorin Ilfoveanu

Tablourile lui stau lângă Picasso sau Matisse. Artistul român care și-a trasat viața în desene

Planul unor tineri pentru a salva istoria Capitalei. Fac cu resurse proprii ce statul nu poate

Românul ales de Elon Musk să construiască trenul viitorului. Pe el ar putea fi steagul României

STATUL PARALEL

Ce se întâmplă cu noi? Când am uitat să mai fim oameni?

Rareş Năstase, despre diferenţele dintre staţiile de metrou de la noi şi cele din Tokyo. FOTO

Rareş Năstase

La escală îşi dă românul arama pe faţă

Restaurantele din România, testate în premieră de un ghid culinar internaţional

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Marti 14 Noiembrie 2017 13:40
Categorie: Romania, te iubesc!

Anul acesta, restaurantele din România vor fi testate în premieră de un ghid culinar internaţional. Şase inspectori români vor fi, mai întâi, pregătiţi de experţi din străinătate.

 Apoi, ei vor încerca mâncarea din 200 de localuri.

Aflăm de la Comme de Cherisey, preşedintele ghidului culinar Gault & Millau, cum sunt punctate restaurantele. Dar si la ce sunt atenţi inspectorii când intră într-un local şi cum evaluează mâncarea, in materialul VIDEO atasat.

De la coadă pentru salamul de soia, la redescoperirea calităţii. Cât de sănătos mâncăm

De la coadă pentru salamul de soia, la redescoperirea calităţii. Cât de sănătos mâncăm