Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Manelisti consumatori de cocaina!

Manelisti consumatori de cocaina!

"Dusmanii imi poarta pica, dar cocaina ma ridica!", pare ca si-au spus doi manelisti din Oradea, care au scapat doar cu o amenda de 1.000 de lei, pentru consum de stupefiante.

Politistii Antidrog din Oradea au anihilat recent o retea de traficanti de droguri, care furniza cocaina si unor cunoscuti manelisti: Willy de la Oradea, pe numele sau adevarat Wilhelm Borki, si Alin Rasadean.

Capii retelei au petrecut Revelionul 2008 la un restaurant, unde fondul sonor era asigurat de cei doi manelisti. Potrivit jurnalistilor de la Bihoreanul, Willy de la Oradea si Alin Rasadean au primt ca rasplata pentru prestatie, nu doar bani, ci cate o priza de cocaina si cateva pastile de extasy, pe care le-au consumat in momentele de respiro.

Trei luni mai tarziu, traficantii si manelisti s-au reintalnit la un bar din Oradea, unde s-au consumat droguri in vazul tuturor.

Luna trecuta, poltistii i-au arestat pe membrii retelei, care risca 25 de ani de inchisoare, in timp ce manelistii au scapat doar cu o amenda administrativa. Asta pentru ca nu au antecedente penale, au fost sinceri cu anchetatorii si au spus ca isi regreta faptele.

 

Sursa: Pro Tv, Data publicarii: 3 Septembrie 2008
Citeste mai multe despre: manelisti, cocaina, Oradea,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed