Fiecare zonă vine cu surprizele ei.

Ca să nu ai asemenea surprize, mai bine te sfătuieşti cu un expert Imobiliare.ro, pe platforma imoExpert, lansată recent. Este o platformă de expertiză imobiliară cu acces gratuit care urmărește să vină, într-un mod cât mai practic, în sprijinul celor implicaţi într-o tranzacție imobiliară, - fie că sunt cumpărători, vânzători sau chiriași.

ImoExpert include un modul de comunicare directă între utilizator și un expert dar și un ansamblu de resurse utile în procesul de achiziție, vânzare sau închiriere a unei locuințe, precum un instrument de verificare a prețului (prețExpert), o secțiune de întrebări și răspunsuri, respectiv un ghid complet pentru fiecare tipologie de utilizator.

Iar dfacă vreţi să vă faceţi o idee despre preţurile medii, găsiţi în continuare deja clasicul indice Imobiliare.ro. Acesta reprezintă de fapt o medie a preţului solicitat pentru apartamentele din locuri rezidenţiale, medie calculată pe baza anunţurilor publicate pe www.imobiliare.ro de către agenţiile imobiliare şi proprietari şi poate fi personalizat în funcţie de oraş şi de numărul de camere.