"Ziua Izabellei". O greseala nevinovata care s-a transformat intr-o isterie pe Facebook. Cum a reactionat mama fetei

×
Codul embed a fost copiat

O pustoaica din Constanta a ajuns celebra peste noapte, dupa ce a facut o greseala nevinovata pe Facebook. Fetita de 11 ani a vrut sa-si invite prietenii la ziua ei de nastere, dar a creat un eveniment online public.

In mai putin de 24 de ore peste 100.000 de oameni si-au anuntat prezenta la petrecerea ei. Din gluma in gluma, "Ziua Izabelei" a iscat o adevarata isterie.

Totul a inceput cand Iza si Sara, doua fetite din Constanta, au creat un eveniment pe Facebook pe care l-au numit "Ziua Izabelei". Petrecerea va avea loc in 14 martie. Au invitat toti prietenii de pe reteaua de socializare, insa nu si-au dat seama ca ideea lor devenise publica.

Comicul situatiei a facut internetul sa explodeze. 122.000 de persoane si-au exprimat intr-un final dorinta de a lua parte la chef. Internautii au facut imediat sute de glume.

La fel de simpatica este si poza cu mii de indieni inghesuiti in si pe un tren care se intreaba "Cati oameni vin la ziua Izabelei?", raspunsul corect: "Toti!". Inclusiv Albert Eistein. 

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Intr-un final, a intervenit mama Izabelei: "Ea e fericita, se simte bine ca este si ea vedeta. Stie ca s-a anulat. Am scris eu mare pe Facebook ca s-a anulat petrecerea".

Prietena Izabelei: "Totul a pornit dintr-o greseala. Iza a creat evenimentele, dar erau pur si simplu zilele noastre de nastere! Adica nu invitati, nu petrecere, nu cadouri! Lumea a inteles exact pe dos."

Mama: Chestia asta o luase razna rau de tot si tot Facebook-ul era infestat cu asa ceva. Va rugam sa ne scuzati ca v-am creat iluzii.  Nu va fi nici o petrecere!

In prezent pe Facebook sunt zeci de pagini fictive cu numele "Ziua Izabelei", la care se alatura in continuare mii de useri.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Fenomenul
Fenomenul "Ziua Izabellei" a ajuns la iLikeIT. Ce s-a intamplat in Olanda, unde a avut loc un eveniment similar

Pentru multi, 14 martie nu e o data aparte. Pentru Izabella insa, e ziua de nastere. Iar daca nu ati aflat pana acum cine este Izabella, inseamna ca nu sunteti conectat la noutatile din internet si la fenomenul meme.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.