Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

iLikeIT. Unde putem cheltui bani din fata calculatorului. Platformele care ofera de la bone pana la ferme si legume bio

Embed:

Romanii cumpara mult de la taraba, din hypermarket si de pe strada, insa cheltuiesc miliarde de lei si online.

Mediul online nu inseamna doar magazine. Site-uri de anunturi, grupuri pe Facebook si forumuri active din secolul trecut aduc fata in fata cererea cu oferta din care nu lipsesc case, masini, locuri de munca, biciclete si mancare.

Iata o lista cu cele mai accesate platforme de mica publicitate.

Pe olx.ro, site specializat in anunturi, se gasesc de la cazane de tuica pana la masini si apartamente. Un alt site specializat este okazii.ro, si poti descoperi inclusiv un anunt de vanzare seringi din vremurile comuniste, din sticla, la 200 de lei.

Pe publi24.ro puteti gasi catelusi si alt animale de companie, dar si acvarii si o ferma cu oi, la 363.000 de lei.

Una dintre cele mai vechi platforme este forum.computergames.ro. Dincolo de forumul pentru jocuri, are si o zona de publicitate excelenta.

Un forum destinat parintilor este desprecopii.com, care ofera, pe langa informatii despre cresterea copiiilor, fertilitate, sanatate si educatie, si un bazar cu produse pentru cei mici, dar si cu anunturi pentru bone.

Nu in ultimul rand, bani puteti cheltui si pe cea mai mare platforma de socializare din lume, Facebook. Aici gasiti diferite grupuri de vanzari, unde puteti descoperi o gama foarte variata de produse, de la biciclete si motoare de Dacia, pana la legume bio.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 24 Mai 2017
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed