Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un refugiat sirian a devenit vedeta pe YouTube. "Daca te straduiesti destul de tare, poti sa urasti orice"

Firas Al Shater

A fugit din Siria, unde era un dusman atat pentru assadisti, cat si pentru ISIS, si a ajuns sa cucereasca Germania cu glumele sale.

Firas Al Shater, un fost student la actorie in varsta de 25 de ani, recent venit in Germania din Siria, s-a transformat in nici 2 luni intr-o adevarata vedeta online. Totul a inceput cand tanarul a postat pe YouTube un clip in care sta legat la ochi in Alexanderplatz din Berlin, cu o pancarta pe care scrie ‘Sunt musulman, daca aveti incredere in mine, imbratisati-ma”.

;

A strans sute de mii de vizualizari in doar cateva zile, asa incat, impreuna cu un prieten german, a lansat canalul de YouTube “Zukar”, unde posteaza scheciuri despre refugiati si Germania. Intr-unul din ele, de pilda, afirma ca “daca te straduiesti destul de tare, poti sa urasti absolut orice” si apoi isi probeaza afirmatia, aratand cum a ajuns sa urasca pisicile pentru ca au mai mult succes pe YouTube si pentru ca, daca zgarie la usa si miorlaie, li se deschide imediat, pe cand daca el face asta, oamenii cheama politia.

In numai 3 saptamani de la lansarea primului clip, tanarul sirian a aparut la mai toate posturile TV din Germania, a dat interviuri in presa internationala si are oferte pentru scrierea unei carti de la 9 edituri. “Am vazut destula ura”, spune Al Shater, care povesteste ca a fost inchis in tara sa atat de regimul Assad, cat si de islamisti. “E mult mai usor sa te apropii de oameni folosind rasul si umorul”. 

 

Sursa: qz.com, Data publicarii: 13 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Siria, YouTube, vedeta, Al Shater, Zukar, umor, imigranti, Germania,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed