Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Twitter vrea sa renunte la o regula stabilita in 2006. Care ar putea fi noua limita a mesajelor

Twitter

Reteaua sociala Twitter lucreaza asupra unei functionalitati care ar permite sa se puna capat limitarii mesajelor (tweets) la 140 de caractere, a informat site-ul de specialitate Re/Cod, citat de agentia France Presse, citata de Agerpres.

Grupul lui Jack Dorsey este in prezent in faza de testare a acestui produs denumit 'Beyond 140' ('Peste 140') care este destinat extinderii clientelei sale, inclusiv comunicarii institutionale.

In mod concret, un "tweet" va aparea intotdeauna in 140 de caractere, iar cand utilizatorul va face clik pe acesta, va putea vedea textul intreg mergand pana la o lungime de 10.000 de caractere, a dezvaluit Re/Cod, citand surse anonime.

Acest instrument de editare de text ar putea fi lansat spre sfarsitul primului trimestru al anului 2016.

Contactat de AFP, grupul american nu a raspuns imediat acestei solicitari.

Twitter este inca in faza de lucru cu privire la posibilele obstacole, cum ar fi modul de a evita spam-urile si a limita sau nu numarul de referinte al altor utilizatori ai serviciului, mai mentioneaza Re/Cod.

Regula canonica a celor 140 de caractere a fost stabilita in 2006, pe parcursul crearii Twitter, care a fost, la inceputurile sale, un serviciu prin SMS.

De atunci, regula a fost relaxata considerabil, scrie AFP. Link-urile web, de multe ori foarte lungi, sunt reduse pentru a cuprinde numai o duzina de caractere.

Vara trecuta, Twitter a eliminat limita de 140 de caractere pentru mesajele private. De asemenea, este posibila editarea de texte lungi pe Twitter prin incarcarea unei capturi de ecran, mai noteaza AFP.

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 6 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Twitter, retea de socializare, caractere,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed