Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Twitter "a picat" pentru milioane de utlizatori. Mesajul care i-a intampinat la logare

twitter

Marti dimineata, platforma de socializare Twitter a fost inactiva. Cei care au dorit sa se logheze au fost intampinati de un mesaj de avarie.

Twitter, care numara 300 de milioane de utilizatori din toata lumea, nu a putut fi accesat marti dimineata in mai multe tari, a remarcat AFP, care nu a mai putut folosi timp de aproape o ora aceasta retea de socializare de la sediile sale din Paris, Londra, Moscova, Kiev, Johannesburg si Lagos.

"Unii utilizatori se confrunta cu probleme in accesarea Twitter. Suntem la curent si incercam sa gasim o solutie", a declarat cu putin timp inainte de ora 11:00, ora Romaniei, compania americana pe pagina sa de informatii de pe platforma de microblogging Tumblr, relateaza Agerpres.

“Voi fi nevoit sa vorbesc cu oameni adevarati si asta e un pic infricosator”, s-a amuzat Jack Dorsey, CEO si cofondatorul Twitter.

Multi oameni au comentat acest incident pe Facebook. “Sper ca vom putea trece peste aceasta trauma”, a glumit un internaut.

Intrebat de AFP, un purtator de cuvant al Twitter in Europa a confirmat faptul ca site-ul retelei nu a putut fi accesat, fara a preciza natura defectiunii si cat timp a durat problema.
 

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 19 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Twitter, defectiune, offline,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed