Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Targul de iahturi din Dubai. Cum arata ambarcatiunea de 20 de mili. de euro cu cinematograf la interior si piscina exterioara

Embed:

Pretul petrolului a luat-o la vale, dar asta nu inseamna mai putin rasfat in Emiratele Arabe Unite. Targul de iahturi care si-a deschis recent portile in Dubai ofera chiar o demonstratie in acest sens.

Producatori din 55 de tari au prezentat publicului peste 450 de modele de ambarcatiuni, siguri ca vor avea cui sa le vanda. Asta desi pretul unui iaht de lux rar scade sub... 10 milioane de euro!

O companie olandeza le prezinta seicilor din Emirate cel mai mare iaht de la targ. Asya are 47 de metri lungime si doua motoare puternice. De designul interior s-a ocupat o firma de renume din Londra.

Sara Gioanola, reprezentant Hessen: "Clientii din Orientul Mijlociu vor ambarcatiuni cu spatiu generos. Anul viitor vom scoate pe piata o ambarcatiune cu o lungime de peste 80 de metri."

Un constructor italian a adus in Emirate iahtul Aratuga. Ambarcatiunea are 42 de metri lungime, un cinematograf la interior si o piscina exterioara. Nu este de mirare asadar ca pretul trece de 20 de milioane de euro. Compania este convinsa insa ca va gasi usor un cumparator. Iar organizatorii evenimentului ii dau dreptate.

Saeed Hareb, organizator: "A fost inaugurat un nou canal in Dubai, iar asta va creste cererea pentru ambarcatiuni. Este in proiect si un nou port ce va putea primi 400 de vase."

Estimarile arata ca piata ambarcatiunilor de lux din Orientul Mijlociu a crescut in fiecare dintre ultimii 6 ani, cu aproape sase procente.

Erwin Bamps, reprezentantul companiei Gulf Craft: "In special in Emirate, exista o comunitate foarte mare de persoane care adora sa navigheze. Nu fac asta doar pentru a se afisa cu cea mai noua achizitie. Pentru acesti oameni este un mod placut de a-si petrece timpul liber."

Din oferta nu lipsesc, bineinteles, iahturile care au inclus in pret un submarin. Dar, cei care au deja o ambarcatiune isi pot cumpara separat un asemenea vehicul. Acesta, de pilda, costa doua milioane si jumatate de euro si poate cobori pana la o adancime de 300 de metri. Producatorul spune ca, anul trecut, a vandut 7 bucati unor clienti care il folosesc in activitati de agrement.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 2 Martie 2016
Citeste mai multe despre: targ, iahturi, ambarcatiuni,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed