Ads by INTERNET PROTV

Postarea care a ajuns virala. Replica data de Neil deGrasse Tyson dupa ce rapperul B.O.B. a scris ca "Pamantul e plat"

Neil deGrasse Tyson

Celebrul rapper B.O.B. sustine cu tarie ca Pamantul ar fi plat. Si a ajuns atat de mare problema incat unul dintre cei mai celebri astrofizicieni ai planetei, Neil deGrasse Tyson, i-a raspuns.

Omul de stiinta a facut o melodie rap ca sa ii convinga pana si pe cei mai inraiti adepti ai teoriei ca pamantul este plat. 

Dupa razboiul de pe Twitter a inceput o batalie cu ritmuri de hip-hop. B.O.B. a facut o piesa.

 

Apoi a urmat raspunul omului de stiinta.

B.O.B. insista si este foarte pornit impotriva Hollywood-ului, impotriva ONU si spune ca totul este o teorie a conspiratiei si are adepti: 2, 31 de milioane de oameni il umaresc pe Twitter pe rapperul B.O.B.

Neil deGrasse Tyson este extrem de popular si pe Youtube, unde vorbeste mult despre stiinta si tehnologie. Are si un clip celebru, unde el exemplifica o problema de astrofizica, dar pozitia lui a devenit meme. El incerca sa explice cum un tanar de 26 de ani a reusit sa inventeze calculul avansat.

 

Neil deGrasse Tyson e unul dintre cei mai populari oameni de stiinta. E carismatic si tocmai asta i-a adus aproape 5 milioane de urmaritori pe Twitter.

 


 

Acum, povestea cu pamantul plat e veche. Exista chiar si o societate. Plina mai degraba cu "dovezi" care incearca sa ii convinga pe oameni ca pamantul e plat.


Un forum plin cu astfel de "dovezi" si dezbateri. Ar mai fi miscarea raeliana, dar nu cred ca ar trebui sa ii mentionam prea tare spre deloc. Sunt unii care cred ca suntem creatia unor extraterestrii.


 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 28 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Neil deGrasse Tyson, rapper,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed