Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

ILikeIT. Trei jocuri disponibile atat pe Android, cat si pe OS pe care sa le testati in week-end

Embed:

Pentru ca e vineri, iar vremea nu e deloc prietenoasa, George Buhnici a pregatit o lista de jocuri atent studiate.

Un joc cu pisici face deja furori prin magazinele de aplicatii. O data pentru ca e cu feline, iar in al doilea rand pentru ca e cu roboti. Misiunea jocului e simpla - aveti la dispozitie piese cu care puteti construi propriul robot de lupta.

Acesta e pus la treaba intr-o arena, impotriva altor roboti. Fiecare victorie vine la pachet si cu piese noi pentru masinaria de bataie. Jocul este gratuit, dar, daca vreti sa avansati mai repede prin arene, trebuie sa platiti pentru componente ceva mai bune.

Trecem acum la fotbal, cu Tiny Striker. Tot ce trebuie sa faceti este sa tintiti la poarta din lovitura libera. Dar, situatia se complica atunci cand in joc apar si zidurile de aparare si cativa portari destul de talentati. Important este sa inscrieti cat mai multe goluri intr-un minut.

Fiecare reusita asigura puncte pentru clasamentul final, ca intr-o liga adevarata de fotbal. Si acest joc este gratuit.

Ultimul joc este si cel mai simplu. Kami combina traditia japoneza a Origami cu un puzzle clasic pentru telefonul mobil. Ce trebuie sa faceti este sa umpleti ecranul cu hartie de aceeasi culoare.

Interesant este ca nu exista cronometru si aveti suficient timp de gandire pentru fiecare mutare. Pana la nivelul 6, jocul este gratuit. Dar, daca vreti acces nelimitat si in continuare, va trebui sa platiti cativa lei. Toate aceste jocuri sunt disponibile atat pentru Android, cat si pentru iOS.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 21 Aprilie 2017
Citeste mai multe despre: jocuri, iLikeIT,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed