iLikeIT. Topul celor mai utile aplicatii pe care trebuie sa le aveti instalate pe telefon cand plecati in vacanta

Ultimul update: Duminica 30 Iulie 2017 07:01
Data publicarii: Joi 27 Iulie 2017 10:14
Categorie: Smart things

Fara telefon mobil, calatoriile ar veni la pachet cu multe batai de cap. Cele mai bune restaurante ori cele mai interesante obiective turistice sunt la un click distanta. Evident, daca folosim aplicatiile corecte.

George Buhnici a facut un top al celor mai utile aplicatii pe care trebuie sa le aveti instalate pe telefon cand plecati in vacanta.

TripIT este o aplicatie gratuita care tine un jurnal al calatoriei. Trimiteti in aplicatie e-mailurile care contin confirmarile biletelor de avion si detaliile despre cazare, iar TripIT noteaza in calendar totul, precis, pana la cel mai mic detaliu. Este ideala si pentru cei care calatoresc cu un grup mai mare. Si asta pentru ca informatiile sunt partajate. Aplicatia este disponibila pe iOS si Android.

App in the Air functioneaza fantastic impreuna cu TripIT. Este o aplicatie utila pentru a monitoriza zborurile cu avionul. Astfel puteti afla daca veti decola la timp. Va anunta cu exactitate care este perioada in care se face check-in-ul, imbarcarea si decolarea. Ca nu cumva sa aveti parte de surprize la aeroport.

LiveTrekker este un alt program interesant, care tIne si el un jurnal al vacantei. Puteti sa notati pe unde ati umblat, sa incarcati fotografiile pe care le-ati facut. Practic, concediul ia forma unei amintiri interactive. LiveTrekker este gratuit.

iLikeIT. De acum, cand mergem la restaurant punem telefonul pe masa si se incarca wireless. Dispozitivul care elimina firul

CityMapper este o alternativa pentru Google Maps in cazul a 30 de orase populare printre turisti. Cu ajutorul acestei aplicatii puteti sa planuiti intocmai calatoriile cu transportul in comun. Gasiti informatii si despre pretul biletelor si orele exacte la care mijloacele de transport ajung in statii. In plus, ofera rute si pentru biciclisti. Si este gratuita.
 

iLikeIT. Ce alternative avem la Paint, aplicatia pensionata de Microsoft dupa 32 ani

iLikeIT. Ce alternative avem la Paint, aplicatia pensionata de Microsoft dupa 32 ani

facebook

Facebook va permite utilizatorilor să determine ce surse sunt de încredere

Zuckerberg: Facebook va promova ştirile de calitate, publicate de surse pe care comunitatea le consideră de încredere

CES 2018. Cum să dormiți eficient cu ajutorul aplicației Shleep

Mașinile autonome, tot mai aproape să invadeze șoselele. Promisiunea constructorilor auto

CES 2018. Şapca inteligentă şi inelul care deschide uşile şi taxează în autobuz

CES 2018. Camera de bord inteligentă şi telefonul chinezesc "flagship killer"

casti aur

CES 2018. Cum arată căștile-telefon, îmbrăcate în aur, care costă 5000 de EURO