Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

iLikeIT. Stirile saptamanii din tehnologie. Lollipop, regele Android, si laptopul cat un mobil

Embed:

Vesti din universul Android. Lollipop a devenit cel mai popular sistem de operare Android. Asta abia la un an si jumatate de cand a fost lansat.

LOLLIPOP, ANDROID DE TOP

Versiunea 5.0 este cea mai raspandita acum, pentru ca a ajuns pe majoritatea telefoanelor accesibile. Entry si mid-range. Marshmallow, adica Android 6.0 e prezent acum pe LG G5, Samsung Galaxy S7 si S7 Edge, cateva Huawei-uri si HTC-uri. Daca iti plac cifrele, cam pe 2,3% din dispozitive. Problema nu tine de Google, ci de fiecare producator in parte. Care, asa cum stim, trebuie sa umble putin prim sistem si sa-si puna amprenta, pana sa-l trimita la utilizatori.

JOCURILE ADUC PACEA

Pace, pace, intre doua... parti iritate. Sony vine cu jocuri gratuite pentru utilizatorii PS3, PSP sau Vita, afectati de un atac informatic in 2011. inFamous, LittleBigPlanet, care e foarte simpatic si God of War sunt titlurile pe care japonezii le pun la dispozitie. Vor astfel sa se revanseze pentru dezastrul din 2011, cand serviciile lor au fost puse la pamant...si acolo au stat, vreo 23 de zile. Cei care si-au bagat nasul in ograda Sony, au scos la iveala 70 de milioane de conturi, adrese de e-mail, parole, ori date bancare. Problema s-a rezolvat cu un update care impunea schimbarea parolei. Foarte multi utilizatori au avut insa de suferit. S-a ajuns chiar la tribunal.

MADE IN CHINA: LAPTOPUL CAT UN MOBIL

Chinezii lucreaza micro...pana la capat. Vor sa scoata un laptop de 5,5 innci si strang bani pe Indiegogo. Dispozitivul are procesor Intel Atom, cu 4 nuclee, 4 GB de RAM si baterie de 6.000 mAh. Vine cu tastatura si mouse si duce, cica, si jocuri. Cel putin asta indica...butoanele de gamepad de pe consola. Am investigat un pic situaita si am aflat ca chinezii recomanda instalarea Windows 98 sau Windows XP si titluri...din acea perioada. Cu 300 de dolari ti-l poti comanda si tu.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 12 Martie 2016
Citeste mai multe despre: android, tehnologie, laptop, Sony, Lollipop, Samsung, jocuri,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed