Ads by INTERNET PROTV

iLikeIT. Snowzilla a invadat Internetul. Un roman, printre vedetele online ale furtunii de zapada

Embed:

Furtuna de zapada din Statele Unite a... viscolit și pe internet. Troienele s-au văzut sub forma de poze si clipuri video mai degraba optimiste si puse pe distractie.

 Ele au strans deja multe milioane de vizionari in ultimele doua zile. George Buhnici le-a urmarit si le prezinta la iLikeIT.

I s-a spus Snowzilla, dar adevaratul nume al furtunii a fost „Jonas”. Prilej de glume in legatura cu trupa Jonas Brothers – al carei lider, de altfel, s-a autodeclarat Elsa, celebrul personaj din Frozen - dar si de meme-uri pe 9GAG.

61766465iLikeIT. Snowzilla a invadat Internetul. Un roman, printre vedetele online ale furtunii de zapada, partea I
61766479iLikeIT. Snowzilla a invadat Internetul. Un roman, printre vedetele online ale furtunii de zapada, partea a II-a

Adrian Mic sta chiar in New York si in ultimele zile a postat incontinuu imagini surprinse din masina. A si scos oameni din zapada, dar a si filmat o deszapezire absolut spectaculoasa. Altii s-au filmat dandu-se cu colacul prin omtaul in vreme ce unii, mai seriosi, au filmat cresterea zapezii in 24 de ore, facand timelapse-uri spectaculoase.

Unii au deszapezit cu drona iar altii au testat betonul care se deszapezeste singur, fiindca are in el o instalatie de incalzire.

Insa vedeta momentului a fost Casey Neistat, actor si regizor, care s-a dat cu placa prin Time Square, tractat de un prieten care avea o masina de teren. Filmuletul a strans in nici 2 zile 17 milioane de vizualizari pe retelele sociale.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 25 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: ilikeit, snowzilla, virale, furtuna, zapada, SUA, Casey Neistat,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed