Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

iLikeIT. La implinirea a 10 ani de cariera solo, Smiley se digitalizeaza: vlog pe Youtube, GIF-uri personalizate si stickere

Smiley la iLikeIT

In anul in care implineste 10 ani de cariera, Smiley se digitalizeaza complet. Isi lansează piesele pe YouTube, tocmai si-a facut vlog si acum vine cu o colectie de... gif-uri​.

Pentru Smiley, 2017 este un an foarte important, pentru ca implineste 10 ani de cariera muzicala solo.

Astfel, in martie, Smiley a lansat proiectul #Smiley10, o confesiune muzicala multimedia, un maraton de inovatii si lansari care se vor derula pe parcursul unui an intreg.

Despre proiectul #Smiley10:

-► Lansare a 10 piese noi, cu videoclip cu tot, pe data de 10 a fiecarei luni, timp de 10 luni. Lansarile de piese si clipuri vor culmina cu lansarea unui album nou.

-► Pe 10 martie a lansat "Flori de plastic" - primul videoclip sub forma unui scurtmetraj de animatie.

-► Pe 10 aprilie a lansat "De unde vii la ora asta?" - primul videoclip in care nu zambeste deloc .

-► Concert aniversar Smiley 10 pe 1 iunie, la Arenele Romane

-► Lansarea vlogului "Smiley Omul", unde Smiley invata secretele vlogging-ului de la cei mai buni din tara: ex. Mikey Hash, BRomania, etc.

-► Lansarea unei colectii proprii de GIF-uri personalizabile #cumarzicesmiley in cadrul aplicatiei Stickchat, care se poate descarca gratuit de pe orice tip de mobil.

-► Lansarea site-ului dedicat proiectului: www.smiley10.ro

Despre #cumarzicesmiley, colectie disponibila pe aplicatia Stickchat, creata de HaHaHa si T-Me:

-► Prima colectie de GIF-uri personalizate si personalizabile a unui artist din Romania

-► Editie limitata de stickere amuzante, inspirate din muzica, versurile si reactiile lui Smiley, cu animatie creata pe baza fizionomiei lui

-► Stickerele se pot folosi pentru comunicare in orice aplicatie de chat: Whatsapp, Messenger, Facebook, Viber, iMessage

-► Oricine descarca aplicatia si comunica amuzant cu ajutorul gif-urilor din colectia #cumarzicesmiley intra automat in concursul care va dura o luna de zile, cu premiu un bilet VIP cu acces in backstage la concertul Smiley 10 din 1 iunie 2017.

-► Exemple de gif-uri din colectia #cumarzicesmiley: "Domnisoara, domnisoara, ce program aveti diseara?", "Plec pe Marte", "Am datorii la stat", "Preocupat cu gura ta", "Multi cred ca sunt genial", "Multi dintr ei te vor sa fii jumatatea lor" sau "Indragostit desi n-am vrut".
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 11 Aprilie 2017
Citeste mai multe despre: iLikeIT, George Buhnici, Smiley, muzica, videoclip, gif,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed