iLikeIT. Gadgeturi ROZ care au cucerit Las Vegas la CES 2016. FoneBud, cel mai bun prieten al smartphone-ului

Ultimul update: Joi 21 Ianuarie 2016 07:02
Data publicarii: Luni 18 Ianuarie 2016 11:05
Categorie: Smart things

Inceputul de an aduce mai multe noutati din lumea gadgeturilor decat ne-am fi asteptat. Este ca si cum Mos Craciun a venit inca o data pentru pasionatii de internet si tehnologie. George Buhnici vine in studio cu noutatile.

George Buhnici s-a intors cu gadgeturi din peregrinarile lui prin Las Vegas, la cel mai mare targ de tehnologie, CES 2016. Mai precis, cu trei gadgeturi roz, cel putin interesante, chiar daca nu neaparat si extrem de utile, gadgeturi care i-au cucerit anul acesta pe toti cei care au vizitat targul de tehnologie.

Sepcuta de telefon a fost inventata de un coreean pentru zilele insorite cand nu vezi nimic pe ecranul telefonului sau pentru momentele cand vrei sa nu vada nimeni ce tastezi. In plus, functioneaza si ca suport, ca sa tii telefonul in picioare pe masa.

FoneBud, in noua sa versiune (Essential Plus), arata ca un sapun, dar face o multime de lucrari: lanterna, declansator de selfie, boxa, receptor pentru telefon, baterie externa si antifurt - care face la fel de multa galagie ca unul de masina. Are, in total, cam 14 functii.

Al treilea gadget este un ceas roz de copii care, aparent, arata doar ora. Aparanet, fiindca daca introduci un sim, iti va spune tot timpul unde se afla copilul. Are si 2 butoane: unul prin care deschide comunicatia intre copil si parinti si al doilea prin care transmite un SOS si retine pozitia GPS de la momentul respectiv.

Masina care iti spune cand conduci prost si bicicleta scoasa la imprimanta 3D. Mijloacele de transport prezentate la CES 2016

Insa el mai apreciat gadget la CES a fost un laptop creat de cei de la razer care poate fi folosit la fel de bine la birou sau pentru jocuri. Seamana cu un MacBook, e foarte subtire, dar e bun si la gaming. Mai multe despre el, in editiile viitoare.
 

iLikeIT. Tehnologiile viitorului, la CES 2016. Bancomatul care iti da bani

iLikeIT. Tehnologiile viitorului, la CES 2016. Bancomatul care iti da bani "pe ochi frumosi"

jocul Inside

iLikeIT. Jocuri pentru weekend, recomandate de George Buhnici

CNN: ”Internetul așa cum îl știm a murit”

Soluția inedită a unui designer pentru ca prietenii să nu mai abuzeze de telefoane la întâlniri

iLikeIT. Gadget ”made in România”. De ce este ”specială” lampa multifuncțională Roll

iLikeIT. Cursuri distractive pentru a învăța GRATUIT bazele programării

Telefoanele interzise în România. Amenzi uriaşe pentru cei care le folosesc

Ryan

Un copil de doar 6 ani câștigă milioane de dolari pe Youtube făcând ce îi place cel mai mult