iLikeIT. Exista viata pe net si in afara Facebook. Secretele succesului pe Instagram, dezvaluite de “Fabulous Muses”

Ultimul update: Vineri 18 Decembrie 2015 07:07
Data publicarii: Vineri 13 Noiembrie 2015 12:20
Categorie: Smart things

Avem si altceva decat Facebook in crestere si in Romania! Estimarile noastre zic ca in jur de 300 de mii de utilizatori din tara noastra sunt activi pe Instagram.
 

Sa recunoastem, e placut sa vezi postari in ordine cronologica, de la toti prietenii, nu dupa cum vrea Facebook. Si sa nu te agreseze cereri de vieti pentru te miri ce joc. Jocuri nu, desi reclamele au inceput sa vina. Unde mai pui ca un filtru foto peste orice fel de mancare o face mai gustoasa decat in viata reala.

Si apoi avem moda. E la moda sa faci moda pe Instagram. Toata lumea face moda dar numai cativa au succes. In cazul nostru cateva.George Buhnici a discutat cu doua fete care au prins tare bine mecanismul. Sunt atat de ocupate ca a trebuit sa alergam dupa ele prin oras. Doua fete Fabuloase. Diana Enciu si Alina Tanasa, Fabulous Muses...ne spun secretele succesului pe instagram.

“Ne spuneau “fabuloasele” si cei care ne iubeau si cei care ne urau”, spun ele. Si asa s-a nascut numele. Una dintre ele vine din PR, cealalalta – din presa glossy. Au incercat sa-i indrepte pe clienti spre bloggeri cand inca nu exista o piata de acest fel in Romania. Au avut ideea la Paris Fashion Week, acum 3 ani de zile – si tot acolo au descoperit si utilitatea Instagram-ului.

Pe vremea aceea, in Romania, Instagram era dominat de poze cu mancare. Diana Enciu si Alina Tanasa au reusit insa sa schimbe aceasta atitudine. Postarile lor ajung acum la aproape un milion de oameni, dar asta si fiindca au proiecte – si succes – si peste hotare. Au avut proiecte la Milano si Paris, dar si in Polonia sau Israel.

Secretul lor? Nu au stat niciodata intr-un pattern, au incercat sa fie altfel. Si spun ca merita si din punct de vedere financiar.
 

iLikeIT. Ponturi pentru fanii Instagram. Aplicatiile cu care puteti face colaje foto sau GIF-uri instant

iLikeIT. Ponturi pentru fanii Instagram. Aplicatiile cu care puteti face colaje foto sau GIF-uri instant

roboti

”A treia revoluție în război”. Experții, avertisment despre ”roboții ucigași”

YouTube lansează o secţiune de ştiri

Nokia revine în forță. Cum arată și cât costă noul smartphone al finlandezilor

Robot Aura

Robotul care muncește cot la cot cu angajații unui hotel

Instagram se transformă tot mai mult în Facebook. Ce opțiune nouă apare

Forbes: Galaxy Note 8 va fi cel mai puternic dispozitiv mobil Samsung de până acum