iLikeIT. Device-ul care arata ca un laptop, dar are functiile unui telefon mobil. Chromebook, laptopul de doar 99 de euro

Ultimul update: Marti 15 Martie 2016 00:59
Data publicarii: Joi 11 Februarie 2016 09:02
Categorie: Smart things

Nu este nici tableta, nici telefon mobil. Si, desi arata ca un laptop, nu este unul obisnuit. George Buhnici a prezentat joi dimineata altfel de laptopuri si tablete.

Avem deviceuri care in teorie arata ca niste laptopuri sau ca niste tablete, dar sunt ori amandoua, ori niciuna, ori o combinatie. In aceasta dimineata vorbim pentru prima data de Chromebook-uri, laptopuri pe care le folosim doar conectate la internet, sunt valoroase doar folosite online.

Arata ca un laptop mititel, este extrem de subtire pentru un laptop accesibil, cu o diagonala de 12 inch. Se vinde la conectare, vine cu abonament de internet, la 99 de euro. Are USB-uri, iesire HDMI, iesire de casti, citititor de carduri SD.

Porneste in 2 secunde, ne putem apuca direct de treaba. Partea spectaculoasa e ca dupa ce l-ai deschis poti sa incepi sa scrii, iar aplicatiile nu sunt ca pe un laptop obisnuit, pentru ca suntem pe Chrome OS, adica pe ecosistemul Google, am browserul, emailul, dar nu am aplicatii tipice de PC.

Merge foarte bine, este un laptop obisnuit, are butoane usor de folosit, un ecran de buna calitate, nu este cel mai avansat de pe piata dar este suficient pentru a-ti face munca. Are o gramada de lucruri similare cu ce ati mai vazut pe telefonul mobil, se poate controla la ce retea este conectat, poate fi conectat la Wireless sau Date Mobile.

iLikeIT. Cele mai bune trucuri pentru o vacanta reusita. Site-urile care iti economisesc din cheltuielile de drum si cazare

iLikeIT. Cele mai bune trucuri pentru o vacanta reusita. Site-urile care iti economisesc din cheltuielile de drum si cazare

joc formula 1

iLikeIT. Jocul săptămânii: Formula One 2017

iLikeIT. Ce televizor merită să vă cumpăraţi la ora actuală

iLikeIT. Telefoanele care fac concurenţă iPhone X, dar sunt aproape imposibil de găsit

iLikeIT a testat FIFA 18 înainte de lansarea care va avea loc săptămâna viitoare

iLikeIT. Cum trebuie să arate electrocasnicele în 2017: ecrane touchscreen și internet

iLikeIT. Ce telefoane bune s-au lansat la IFA Berlin, ca alternative la noile iPhone

Nutritio

iLikeIT. Câțiva români au înfiinţat un start-up care ne învaţă să mâncăm sănătos