iLikeIT. Delta Eco, boxa care emite sunetul în 360 de grade

Ultimul update: Luni 11 Decembrie 2017 10:08
Data publicarii: Luni 11 Decembrie 2017 09:47
Categorie: Smart things

Ne place tehnologia, mai ales când ia forma unu gadget. Ne place și mai mult atunci când este făcută de niște români.

Delta Eco este unul dintre puținele produse românești de anul acesta care merită atenție. Arată spectaculos și se aude bine.

Delta Eco este o boxă care emite sunetul în 360 de grade, deci oriunde este pusă ea în cameră sunetul ar trebui să se audă uniform. Difuzoarele sunt poziționate în sus și în jos, în fiecare direcție.

În ea am integrat un microserver, va fi un smart hub, o să putem controla orice device inteligent din casă: lumini, prize, centrală, televizor, ușă de garaj”, au povestit cei doi fondatori ai prototipului.

Prototipul este unul de-a dreptul spectaculos, deoarece este unul dintre rarele ocazii în care vedem dezvoltatori români care merg mai departe de o simplă aplicație și crează un produs și un ecosistem complet.

iLikeIT. Cuierul inteligent, inventat de români

Ideea ne-a venit în ceva timp, am stat până să ne apucăm. Ne-am tot uitat la toată partea asta de smart device-uri. Click-ul ni l-a dat un concurs de desing și atunci ne-am angrenat, ne-am strâns cu toții și atunci am zis că trebuie să scoatem ceva care să placă publicului și să se audă bine”, au precizat cei doi fondatori.

Până la sfârșitul anului va fi anunțată lansarea oficială, au mai precizat autorii proiectului. ”Momentan suntem în tratative cu investitori, mai rămâne partea de tot ce înseamnă automatizare, s-o integram, să funcționeze cu toți producătorii consacrați. În momentul de față, ce înseamnă iOS nu există probleme, mai avem un pic de lucrat la soft ca să putem să o băgăm și într-un Android, merge și acum, dar este un pic mai complicat Androidul”.

Referitor la prețul acestei boxe, cei doi fondatori nu au precizat încă o sumă exactă. Prețul estimativ al acestora este, însă, ”undeva la 600 de euro”.

 

iLikeIT. Jocuri de week-end: Splitter Critters şi Ski Safari 2

iLikeIT. Jocuri de week-end: Splitter Critters şi Ski Safari 2

shleep

CES 2018. Cum să dormiți eficient cu ajutorul aplicației Shleep

Mașinile autonome, tot mai aproape să invadeze șoselele. Promisiunea constructorilor auto

CES 2018. Şapca inteligentă şi inelul care deschide uşile şi taxează în autobuz

CES 2018. Camera de bord inteligentă şi telefonul chinezesc "flagship killer"

CES 2018. Cum arată căștile-telefon, îmbrăcate în aur, care costă 5000 de EURO

George Buhnici, la CES 2018: "ZTE Axon M este telefonul care te face să spui WOW!”

copil speriat cu un telefon in mana

Reclame pornografice, descoperite în zeci de jocuri de Android destinate copiilor