Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

iLikeIT. De ce vinilurile se vand ca painea calda in epoca smartphone-urilor. Pick-up-urile de zeci de mii de lei

Embed:

 Daca spui "pick-up", multi se vor gandi la o Dacie papuc alba, scorojita, cu stickere cu fluturasi langa stopuri, casetofon imitatie si volan de la o Alfa dezmembrata. Altii insa, isi vor aminti de povestile pe care le ascultau pe viniluri.

 Multi au avut prima experienta de audiofilie cu faimoasele discuri cu povesti. De ce sa nu recunoastem, si mai celebre erau cantecele Ilenei Sararoiu, Bee Gees, ori, in cazuri extrem de fericite, Michael Jackson.

Astazi, insa, vorbim despre pick-up-ul modern. Asta pentru ca vinilurile sunt din nou la mare cautare. Le iau in vizor, de obicei, cunoscatorii aflati in goana dupa un sunet.curat ca lacrima, dar cu suflet, si care nu vor sa apeleze la un player digital.

Despre toate acestea vorbim la iLikeIT cu Marian Andrei, care prezinta pick-up-ul cu USB. Si asta pentru ca vinilurile au ajuns la nivelul record de vanzari din ultimii 20 de ani. In Romania, cel mai scump Turn-table costa peste 76.000 de lei, dar exista optiuni si sub 300. Insa diferentele de sunet intre modelele foarte ieftine si cele cu pret din 4 cifre sunt greu de perceput daca nu aveti o ureche extrem de fina. Mai multe aflati in video.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 21 Mai 2016
Citeste mai multe despre: pick up, turn table, dispozitiv, sunet, discuri, vinil,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed