Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

iLikeIT. Cum puteti comanda gadgeturi care nici nu au fost lansate. Laptopul de buzunar si portofelul cilindric

Embed:

Va pasioneaza cele mai noi gadgeturi? Cum ar fi sa le aveti inaintea tuturor? E posibil, daca urmariti ultimele aparitii pe site-urile de finantare.
 

Prototipurile au pret de chilipir, dar au si un dezavantaj - cele mai multe vor fi livrate abia la vara. George Buhnici vine cu o lista cu recomadari la iLikeIT.

Microfinantarea e unul dintre trendurile momentului. Ai o idee buna, o echipa care sa o realizeze, faci un prototip si il prezinti pe site-uri ca Indiegogo sau Kickstarter, ca sa obtii finantare de la cei care si-ar dori sa vada produsul respectiv fabricat in serie. Astfel au aparut produse ca LMcable, cablul cu care poti incarca si telefoane cu Android, dar si iPhone-uri. Cei care l-au conceput au cerut initial 5.000 de dolari ca sa in produca, dar au strans peste 185.000.

Portofelul cilindric e o alta idee prezentata pe Kickstarter si foarte probabil va deveni o realitate, dat fiind a strans rapid mare parte din suma necesara. KordBot este o claviatura inteligenta iar NEEURO e un gadget de antrenare a creierului. Un laptop care sa incapa in buzunar, de 5,5 inci, e un alt produs care a strans suficienti bani, la fel si popSLATE, un ecran secundar pentru iPhone care contine si o baterie.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 8 Martie 2016
Citeste mai multe despre: ilikeit, tehnologie, KIckstarter, Indiegogo, laptop, gadget, dispozitive,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed