Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

iLikeIT. Cele mai bune smartphone-uri pentru selfie. Telefonul care are pe fata camera de 13MP, cu flash

Embed:

Sezonul telefoanelor vedeta incepe devreme in 2016. Inca dinaintea congresului mobilitatii din Barcelona ajung la Bucuresti modele performante care fac fotografii, dar mai ales selfie-uri reusite.

George Buhnici a testat alaturi de Radu Neagu mai multe smartphone-uri, printre care Huawei Mate 8, Samsung Galaxy A5, Sony Xperia M5, si Asus Zenfone Selfie.

Sony Xperia M5 este facut integral din policarbonat, cu margini rotunjite si seamana cu modeul Z3. Pretul este in jur de 1700 de lei.

61769445iLikeIT. Cele mai bune smartphone-uri pentru selfie
61769418iLikeIT. Cele mai bune smartphone-uri pentru selfie. Telefonul care are pe fata camera de 13MP, cu flash

Sony Xperia Z5 Premium arata ca un lingou si este absolut spectaculos. Are camera de 23MP si ecran cu rezolutie 4K. Este singurul device cu care poti filma si vedea 4K.

Samsung Galaxy A5 are camera de 16MP, care iese discret in afara. Nu mai este rezistent la apa, spre deosebire de S6, insa suporta card micro-SD.

Huawei Mate 8 este un telefon cu configuratie puternica si a ajuns deja in Romania. Seamana cu Mate S, insa este ceva mai mare, avand 6 inch.

Asus Zenfone Selfie are si pe fata si pe spate aceeasi camera, de 13MP, cu flash. Este un telefon special pentru... selfie. Prestul este in jur de 1200 de lei.

 


 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 2 Februarie 2016
Citeste mai multe despre: iLikeIT, telefon, selfie,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed